Ana sayfa Dizi Fragmanları İşte Fox TV’nin 2022 yılında final yapacak son dizizi!

İşte Fox TV’nin 2022 yılında final yapacak son dizizi!

tarafından ker_def

Fox TV ekranlarında birbiri ardına diziler bitmeye devam ediyor. Yaz döneminde yayınlanan Gizli Saklı dizisinin yanı sıra Senden Daha Güzel isimli romantik komedi dizisi de final yaparak ekrana veda etmişti.

Eylül ayı ile birlikte başlayan kış sezonunda ise ilk olarak çok iddialı başlayan Kusursuz Kiracı dizisi 5. bölümde düşük reytingler nedeniyle ekran ömrünü tamamladı. Ardından ise geçen sezona damga vuran dizilerken Mahkum, büyük değişim geçirmesine rağmen yeni hikayesi ile izleyicileri tatmin edemedi ve final yaparak ömrünü tamamladı.

Fox TV ekranlarında final yapan diziler kervanına en son Tozluyaka katıldı. Yaz döneminin çok etkili gençlik dizisi olarak ortaya çıkan Tozluyaka, 26. bölümü ile geçtiğimiz Pazar akşamı son kez ekrandaydı. Bu dizilerin ardından 2022 yılında Fox TV’de final yapacak tek bir dizi kaldı.

Bir Peri Masalı isimli hikaye sona eriyor. 13. bölümü ile 27 Aralık Salı akşamı dizinin final bölümü yayınlanacak. Alina Boz ile Tarık Emir Tekin ikilisini başrolde buluşturan dizi, beklentilerin altında kalan reytingleri nedeniyle izleyicisine veda ediyor.

Masalın son sayfası yazılırken tüm gerçekler ortaya çıkıyor ve yılların hazırladığı yüzleşmeler yaşanıyor. Peki bu masal mutlu sonla mı bitecek? İşte bu sorunun yanıtı da bu akşam cevap bulacak.