Ana sayfa Sosyal Medya Gonca Vuslateri, Vasfiye teyze karakterine benzer bir rolle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor!..

Gonca Vuslateri, Vasfiye teyze karakterine benzer bir rolle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri’nin senaryosunu yazdığı ve başrolünde yer aldığı Cenazemize Hoş Geldiniz filmi 10 Şubat’ta sinema salonlarında izleyici ile buluşacak.

Medyapım ve Ay Yapım ortaklığında çekilen filmde, Gonca Vuslateri, Erkan Can, İsmail Ege Şaşmaz, Sevda Erginci, Timur Acar, Güven Hokna gibi isimler yer alıyor.

Yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu komedi türündeki Cenazemize Hoş Geldiniz’in yayınlanan fragmanında, Gonca Vuslateri’nin canlandırdığı karakter oyuncunun yıllar önce rol aldığı Yalan Dünya dizisini akla getirdi.

Gonca Vuslateri, Gülse Birsel’in senaryosunu yazdığı, 2012-2014 yıllarında yayınlanan  Yalan Dünya adlı dizide ‘Vasfiye teyze’ karakterine hayat vermiş, oyuncunun bu rolü hayranları tarafından çok sevilmişti. Vuslateri, senaryosunu yazdığı Cenazemize Hoş Geldiniz adlı filmde de yaşlı bir kadın karaktere hayat veriyor.

Gerçek bir hikayeden yola çıkan Cenazemize Hoş Geldiniz’de Ozan ve İrem’in başına gelen talihsiz olaylar anlatılıyor. İki sevgilinin nişanlanmasıyla başlayan süreç işe ailelerin dahil olmasıyla çok daha eğlenceli ve absürt bir hal alıyor. Gonca Vuslateri, senaryosunu  Doğacan Perkün Güneş’le beraber kaleme aldığı  film hakkında şunları söylemişti: “Senaryo yazdım sete gireceğiz. Onun heyecanı içindeyim. Senaryodan oyuncu kadrosuna her şey çok güzel. Az kaldı, bitsin sizlerle paylaşacağım zaten.”