Ana sayfa Sosyal Medya İşte Güldür Güldür’ün Yeter’i Doğa Rutkay’ın ‘Nunucum’ dediği annesi…

İşte Güldür Güldür’ün Yeter’i Doğa Rutkay’ın ‘Nunucum’ dediği annesi…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Güldür Güldür Show’da Yeter karakteriyle ekibin ayrılmaz bir parçası olan Doğa Rutkay, şu sıralar yeni projesinin de heyecanını taşıyor. Oyuncu, bir süredir ikizleri Piraye ve Rutkay Kerim ile Eşi Kerimcan Kamal’la Alaçatı’da tatildeydi. Ailecek uzun bir yaz orada kalan Doğa Rutkay, şimdilerde yeni sezon projeleri için İstanbul’a döndü.

Oyuncu, sosyal medyayı etkin kullanan ünlüler arasında ve takipçilerinin de heyecanla izledikleri bir isim. Özellikle ikiz çocuklarıyla yaşadığı maceraları, deneyimleri diğer annelerle ve hayranlarıyla paylaşan oyuncu, çektiği videolar ve fotoğraflarla ilgiyle takip edilmekte. Doğa Rutkay’ın eğlenceli ve keyifli içeriklerle süslediği sosyal medya hesabına yorum ve beğeni yağıyor.

Bu arada yeni sezonda Show TV’de Çocuktan Al Haberi programını da sunacak olan Doğa Rutkay, son yaptığı paylaşımda ise annesine yer verdi. Rutkay, annesi Nuran Duru’nun doğum gününde, ikizleriyle olan bir fotoğrafını yayınlayıp ona sevgilerini sunan cümleler yazdı.

Doğa Rutkay’ın çocuklarını büyütürken en büyük yardımcılarından birisi olan annesine olan sevgisini de daha sonra yaptığı bir paylaşımdaki sözlerinden de görebilirsiniz. Oyuncunun çocukluk halleriyle yer aldığı fotoğrafta, annesinin ona ne kadar düşkün olduğu da yazdığı nottan belli oluyor…

İşte Doğa Rutkay’ın paylaşımı:

Anne’m, yol arkadaşım , sırdaşım…
Bana can oldun!
Evlatlarıma canan!
Emeğin, sevgin , şefkatin eksik olmasın üzerimizden!
Seni seviyoruz Nunu!
İyi ki doğdun♥️
#anamındoğumgünü
#bebelerdahabebeyken
#birsabahkahvesifotoğrafı
#seniseviyorumanne

İşte Güldür Güldür'ün Yeter'i Doğa Rutkay'ın 'Nunucum' dediği annesi... 8

İşte Güldür Güldür'ün Yeter'i Doğa Rutkay'ın 'Nunucum' dediği annesi... 9