Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir bu kez gerçekten reklam falan yapmadı… Tamamen duygusal…

Demet Özdemir bu kez gerçekten reklam falan yapmadı… Tamamen duygusal…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Son dönemin çok konuşulan popüler isimleri arasında yer alan başarılı oyuncu Demet Özdemir, sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor! Oyuncu, genç, güzel ve başarılı bir isim olarak sosyal medyanın da ilgi çeken isimleri arasında yer alıyor. Takipçilerinin heyecanla paylaştığı her şeyi merakla beklediği Demet Özdemir, son yaptığı paylaşımlarla da dikkatleri çekmeyi başardı!

tv8’in Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde oynayan Özdemir, pek çok kişinin yaptığı gibi direk reklam yaptığı, kimi marka yüzü olduğu ürünleri yayınladığı paylaşımlarda da bulunuyor. Ancak bu kez gerçekten tasarımını sevdiği, kullanmaktan hoşlandığı bir ürünü takipçileriyle tanıştırmak istedi. Demet Özdemir’i takip edenler, onun takı kullanmaya çok sevdiğini de görmekteler.

Giydiği her şeyle dikkatleri çeken ve yakın arkadaşı Rutkay Öziş’in de desteğiyle tarzıyla da sevilen bir isim Demet Özdemir. Haliyle taktığı takılar da özellikle gençler arasında büyük ilgi ve dikkat çekmekte. Oyuncu da son dönemde çok sevdiği bir markayı kendi hesabından paylaşıyor.

Boynunda çok sevdiği kolyelerle poz veren Demet Özdemir, markanın ismini de paylaşımına ekleyip bunun gerçek anlamıyla bir reklam olmadığının da altını çiziyor. Oyuncu “Ürün yerleştirme değildir, müşteri memnuniyetidir” notunu da ekleyip ürünleri de bu takıları yapan kişiyi de çok sevdiğini vurguluyor.

İşte Demet Özdemir’in o paylaşımları…

Demet Özdemir bu kez gerçekten reklam falan yapmadı... Tamamen duygusal... 8

Demet Özdemir bu kez gerçekten reklam falan yapmadı... Tamamen duygusal... 9