Ana sayfa Sosyal Medya İşte Son Yaz hayranlarının heyecanla beklediği o tablo!

İşte Son Yaz hayranlarının heyecanla beklediği o tablo!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen sezon Cuma akşamları yayınlanan Son Yaz dizisinde , gün değişikliği yapıldığını birçok dizi hayranı biliyor. Artık Cumartesi akşamları ekranda Son Yaz keyfini yaşayabileceksiniz.

Fox TV ekranında yeni sezona başlamak için adeta gün sayan Son Yaz dizisinin 22. yeni bölümü 18 Eylül Cumartesi akşamı saat 20..00’da başlayacak. Funda Eryiğit, Erdem Şanlı, Emre Karayel ve Şebnem Dönmez’in hikayeden ayrılmasının ardından diziye yeni isimler katıldı.

Bu isimlerden en dikkat çekeni Birce Akalay oldu… Ünlü oyuncu Canan karakterinin gidişinden sonra Sare olarak hikayenin yönünü değiştirmeye geliyor. İzleyicilerin merakla bekledikleri Son Yaz dizisinin ikinci sezon tam kadro tablosu da ortaya çıktı…

Birlikte fotoğraf çektiren dizi ekibi, güçlü bir görüntü vererek çok iddialı geldikleri hissiyatını izleyiciye veriyor. İkinci sezon tanıtım çekimleri için tam kadro olarak bir araya gelen Son Yaz ekibinde kimler var?

İşte dizinin ikinci sezon tam kadrosu: Alperen Duymaz, Ali Atay, Hafsanur Sancaktutan, Birce Akalay, Arif Pişkin, Sezer Koç, Halil Babür, Yılmaz Bayraktar, Yasemin Yazıcı, Yunus Narin, Onur Bay, Yaprak Medine, Tayfun Sav, Ata Nedim Arman, Cengiz Okuyucu, İlda Özgürel ve Zuhal Gencer…