Ana sayfa Dizi Haberleri İşte tam da Vahide Perçin’e yakışan bir rol! Hünkar karakterinden sonra Güzide karakteri sizi şaşkına çevirecek!

İşte tam da Vahide Perçin’e yakışan bir rol! Hünkar karakterinden sonra Güzide karakteri sizi şaşkına çevirecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Vahide Perçin, bugüne kadar çok önemli yapımlarda çok baskın rollerle izleyicilerin karşısına çıktı. En son Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Çukurova’nın hanım ağası Hünkar karakterinde izlediğimiz oyuncu, diziye 3. sezonun ortasında veda etmişti. Hünkar karakteri hala hafızalardan çıkmazken, Vahide Perçin’i yeni dizisi Aldatmak’ta yine çok baskın bir karakterde izleyeceksiniz.

atv ekranında yeni sezonun en iddialı dizilerinden birisi olarak hazırlanan, TIMS&B Productions gibi sektörün en önemli yapım firmalarından birisi tarafından hazırlanan dizi çok etkili bir hikaye ile geliyor. Bu hikayenin başrolünde de de Vahide Perçin bulunuyor.

Hakime Güzide Yenersoy karakteri birçok izleyiciyi derinden etkileyecek. Dizinin afişi de yayınlandı ve Vahide Perçin yine hayranlarını fazlasıyla etkileyecek bir görüntü sergiledi.

Senaryosunu Yıldız Tunç’un yazmakta olduğu dizinin yönetmenliğini ise Murat Saraçoğlu üstlendi. Hem ekip olarak hem oyuncu kadrosu hem de hikaye noktasında çok etkili bir dizi olduğu anlaşılan Aldatmak’ın senaryosunun incelikleri de ortaya çıktı.

İşte tam da Vahide Perçin'e yakışan bir rol! Hünkar karakterinden sonra Güzide karakteri sizi şaşkına çevirecek! 93

Vahide Perçin’in Aldatmak dizisinde canlandırdığı Güzide karakteri izleyenleri derinden etkileyecek. Peki neden? İşte karakterin detayları:

Güzide, ailesine düşkün ancak yer yer mesafeli ve katı, bastığı yeri titreten, kuralcı, doğrularından asla sapmayan bir aile mahkemesi hakimidir. Adliyedeki otoritesini evde de sürdürmektedir. Otuz yıldır Tarık’la evli olan, ailesine karşı hemen hiçbir konuda taviz vermeyen, doğru yolu kendisinin bildiğine inanan Güzide’nin Oylum ve Ozan adında iki çocuğu vardır.

Ailesi için yıllardır seve seve büyük fedakarlıklarda bulunduğu için ailesinin de hakimi olmayı kendisine hak görmektedir. Tüm bu katılığının arkasında ailesine ve çocuklarına karşı çok büyük bir sevgi beslemektedir. Ancak ailesi ve hayatıyla ilgili doğru bildiğini zannettiği tüm gerçekler, bir tesadüf sonucu ansızın yerle bir olacaktır.”

Vahide Perçin hayranlarının heyecanla bekledikleri Aldatmak isimli yeni dizinin güçlü hikayesi yine milyonları atv ekranına çekecek gibi gözüküyor.