Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizi ekibi beyazlar içinde adeta melek gibiydi! Celil Nalçakan ile Cüneyt Mete ise çok farklıydı!

Kardeşlerim dizi ekibi beyazlar içinde adeta melek gibiydi! Celil Nalçakan ile Cüneyt Mete ise çok farklıydı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisi üçüncü sezona başladı ve izleyici ilgisinin az olması da herkesi şoke etti. Dizinin üçüncü sezon başlangıcında tüm kişiler kategorisinde ortalamanın üzerinde gerçekleşen reytingler, ne yazık ki AB ve ABC1 gruplarında çok düşük geldi. Önümüzdeki haftalarda dizinin eski izleyicilerine yeniden kavuşarak, çok daha iyi reytingler alması yönünde bir beklenti var.

Kardeşlerim dizi ekibi de yeni sezon için tanıtım çekimlerine katıldı. Celil Nalçakan ile Cüneyt Mete dışındaki tüm oyuncuların beyazlar içindeki halleri dikkatlerden kaçmadı. Dizide Songül karakterini canlandıran Fadik Sevin Atasoy, “Beyaz bizim dizinin konseptiydi. Çok severek giydim bu elbiseyi, beyaz konseptine de uydu diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Kardeşlerim dizisinde canlandırdığı Tolga karakteri ile büyük dikkat çeken Berk Ali Çatal ise beyazlar içinde olmasının tezatlığına değindi. Oyuncu, “Karakterimin çok dışında bir şekilde beni melek gibi giydirdiler. Güzel, keyifliydi. Farklı oldu, ben de kendi hayatımda bembeyaz giymiyorum, değişik oldu” şeklinde konuştu.

Kardeşlerim dizi ekibi beyazlar içinde adeta melek gibiydi! Celil Nalçakan ile Cüneyt Mete ise çok farklıydı! 8

Oğulcan karakterini canlandıran Cihan Şimşek ise beyazlar içinde ışıl ışıl parladıklarını ve tanıtım çekimlerinin de çok güzel geçtiğini anlattı.

Kardeşlerim dizisinin İspanya’da yayınlanması ile birlikte bu ülkede büyük popülerlik elde eden isimlerin başında ise Orhan karakterini canlandıran Cüneyt Mete geliyor.

Kardeşlerim dizi ekibi beyazlar içinde adeta melek gibiydi! Celil Nalçakan ile Cüneyt Mete ise çok farklıydı! 9

İspanya basınına da konuşan ve başarılı performansı ile övülen oyuncu, üçüncü sezon tanıtım çekimlerinin çok güzel geçtiğini anlattı. Oyuncu, çekimlerde çok eğlendiklerini anlattı.

Çekimlerde yaşanan o keyifli anları atv ekranında yayınlanan Dizi TV programındaki görüntülerden izleyebilirsiniz.