Ana sayfa Sosyal Medya Sefirin Kızı dizisinde reyting yükseltme taktiği tutacak mı?

Sefirin Kızı dizisinde reyting yükseltme taktiği tutacak mı?

tarafından ker_def

Bir süredir reytingleri düşen ve ilgi çekmek durumunda olan Sefirin Kızı dizisinde çok farklı bir olay yaşanacak. Dizinin 42. bölümü 1 Mart Pazartesi akşamı ekrana gelirken, Tuba Büyüküstün de bambaşka bir imaj ile izleyicinin karşısına çıkacak. İzleyici ilgisini artırmak, reytingleri yükseltmek gibi zorunluluğu bulunan Star TV dizisinde atılan bu adımın başarılı olup olamayacağı merakla bekleniyor.

Star’ın ilgiyle izlenen dizisi ‘Sefirin Kızı’ seyircisini ekran başına kilitleyebilmek için çabalara devam ediliyor. Dizinin başrol oyuncusu Tuba Büyüküstün, bir sahne gereği çizgi roman karakteri Harley Quinn’e dönüşerek herkesi şaşırttı.

Yapımına NGM ve O3 Medya’nın birlikte imza attığı “Sefirin Kızı”, seyircisini ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Dizinin yeni bölümünde, özel bir sahne gereği kılık değiştiren ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, herkesi şaşkına çevirecek.

Makyaj ve özel kostümle, efsane çizgi roman serisindeki Batman’in düşmanı Joker’in kız arkadaşı Harley Quinn’e tıpatıp benzeyen Büyüküstün, bakalım bu imaj değişikliği ile izleyicileri ekran başına oturtabilecek mi?

‘Sefirin Kızı’, 1 Mart Pazartesi saat 20:00’de Star’da.