Ana sayfa Sosyal Medya İtalya’dan dönen Hande Erçel, ilk pozunu bakın kiminle verdi?

İtalya’dan dönen Hande Erçel, ilk pozunu bakın kiminle verdi?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Son dönemin popüler genç oyuncularından birisi olan Hande Erçel, Sen Çal Kapımı dizisiyle kazandığı şöhretin tadını çıkarıyor… Oyuncu, son olarak İtalya seyahatiyle instagram’da dikkat çekmişti. İnternet fenomeni ablası Gamze Erçel ile gittiği seyahatten döndü.

Hande Erçel, Sen Çal Kapımı dizisinde birlikte rol aldığı Kerem Bürsin ile bir süre aşk yaşamıştı. Çiftin bir kaç ay önce ayrıldıkları magazinin gündeminde yer aldı. İtalya seyahatinin de bu ayrılığın ardından moral toplamak olduğu konuşulmuştu.

Erçel’in aynı zamanda bir dizi görüşme için de İtalya’ya gittiği ifade edildi. Sen Çal Kapımı dizisinin İtalya’da yayınlanmasının ardından ülkede büyük bir hayran kitlesi edindi Hande Erçel. Bazı markalardan gelen teklifleri değerlendirmek için de İtalya’da görüşmeler yaptığı öne sürülmüştü.

Henüz bu seyahatte bir anlaşma yapıp yapmadığı bilinmiyor. Ancak önümüzdeki günlerde ortaya çıkacaktır. Bu arada İtalya sokaklarında ablası ile pozları da sosyal medyada çokça konuşulmuştu Erçel’in…

Ünlü Oyuncu, yurtdışından dönüşünde ise soluğu çok sevdiği yeğeni Mavi Aylin’in yanında aldı. Ablası Gamze Erçel’in kızı Mavi ile fırsat buldukça vakit geçiren oyuncu, 23 Nisan bayramını da yeğeni ile geçirmeyi tercih etti.

İşte Hande Erçel’in yeğeni ve ablasıyla yaptığı o keyifli anlardan paylaşımı…

İtalya'dan dönen Hande Erçel, ilk pozunu bakın kiminle verdi? 7