Ana sayfa Dizi Fragmanları İyi Aile Babası dizisinde bu sefer ceza var

İyi Aile Babası dizisinde bu sefer ceza var

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarında izleyicilerle Perşembe akşamları buluşmakta olan İyi Aile Babası 4. Bölümüyle 24 Aralık akşamı yayında olacak. Kanal D’nin reytinglerde zorlanan bir başka dizisi Bir Annenin Günahı dizisini yayından kaldırdığı düşünülür ise, İyi Aile Babası dizisinin reyting performansını yükseltmesi şart…

Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu, Salih Kalyon, Melik Baykal ve Timur Acar’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 5.bölümünden 2.fragman yayınlandı. Aslı, Mehmet Ali’ye ceza veriyor! Arife, Rıfkı ve Ayfer’i evlendirmenin yollarını aramaya devam ederken Mehmet Ali Aslı ile karşı karşıya gelir. Mehmet Ali nerede olduğunu açıklayamayınca Aslı tarafından yaptırımlara tabi tutulur.

İyi Aile Babası yeni bölümünden yayınlanan fragmanlara bakılır ise, ilk 3 bölüme göre daha komedi performansı yüksek sahneler bulacaksınız. Dizi bölümleri geçtikçe daha da komik hale gelecek. Bunu Aslı karakterini canlandıran Şebnem Bozoklu açıklamıştı. Ünlü oyuncunun da dediği gibi İyi Aile Babası dizisinde komedi performansı artıyor.

Mehmet Ali için özel bir anlamı olan “Salı” günü gelip, çatar. Mehmet Ali çok mutludur; çünkü o gün, salıdır. Aslı da onun bu özel günü için hazırlıklarını tamamlamıştır. Kocasının, salı günleri arkadaşları ile halı sahada maç yapmasının önemini bilmektedir. Ama durum Aslı’nın bildiği gibi midir? Yoksa, işin içinde başka bir şey mi var?

Oğulcan’ın ergenliği ise, araştırma konusu olacak cinstendir. Amcası Rıfkı bile çözüm bulmakta sıkıntı çekmektedir. Okulda da öğretmenleri illallah ettiren Oğulcan, Mehmet Ali ve Aslı’yı düşündürmektedir.