Ana sayfa Dizi Haberleri İyi Aile Babası dizisinde günah keçisi Bahar Şahin oldu!

İyi Aile Babası dizisinde günah keçisi Bahar Şahin oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zalim İstanbul dizisinde Ceren karakterine hayat veren ve izleyicilerin de performansını çok beğendiği Bahar Şahin, Kanal D’nin komedi dizisinde rol alınca, hayranları onun performansını çok merak etmişti. Bahar Şahin, dizinin setinde çalışmalara katıldı ve ilk fragmanlar da da yer aldı.

Ancak dizinin yayına başlamasından 1 hafta önce koronavirüse yakalandığı ve yapımdan ayrılmak istediği ortaya çıktı. Bahar Şahin’in gidişinin ardından, Eslem Akar diziye katıldı. Bu değişim nedeniyle de dizideki bazı sahnelerin değişmesi ve senaryoda da bazı düzenlemeler yapılması gerekti.

3 Aralık Perşembe akşamı yayın hayatına başlayan İyi Aile Babası isimli komedi dizisinin ilk bölümünün hemen öncesinde yaşanan bu değişimin farklı sorunlara yol açtığına yönelik de bilgiler ortaya çıktı. Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, diziyi değerlendirdi ve iyi bulduğu yazısında, bu değişimin ilk bölümün aceleye gelmesi sonucunu doğurduğunu yazdı.

İyi Aile Babası dizisinde günah keçisi Bahar Şahin oldu! 16

Koloğlu, “Değişim olmuş ekipte ve yeniden yazım yapılmış. Biraz ilk bölüm aceleye gelmiş, kulağıma gelen… Toparlarsa iyi bir komedi dizisi bizi bekliyor diyebilirim. Bu arada ‘gülme efektinin’ olmaması önemli” diye yazdı.

Dizideki diyalogların güldürdüğünü belirten Sina Koloğlu, bazı esprilerle de izleyicinin ters köşe olabildiğine şu ifadeyle değindi:

“Evet, kopukluklar var, ‘Ben şimdi ne yapacaktım?’ şaşkınlığı var. İşte tam o sırada bir espri geliyor, ters köşe yapıyor. “Bunda iş var” diyorsun. Yani gidip gelmeleri olan bir ‘İyi Aile Babası’.”