Ana sayfa Sosyal Medya Kara Para Aşk dizisiyle dünyaya adını duyuran İlkin Tüfekçi, İspanyolca dergiye özel seksi pozlar verdi!

Kara Para Aşk dizisiyle dünyaya adını duyuran İlkin Tüfekçi, İspanyolca dergiye özel seksi pozlar verdi!

tarafından ker_def

Güzel oyuncu İlkin Tüfekçi; Amerika Birleşik Devletleri, Güney Amerika ve Avrupa’da İngilizce ve İspanyolca yayınlanan yüksek tirajlı televizyon dergisi “Mavi Kuş”un yeni sayısına röportaj verdi. Türk dizileri arasında yurt dışında en çok izlenenlerden birisi de Kara Para Aşk.

Bu dizi sadece başrol oyuncuları Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün’ü değil, Pelin karakteri ile izlediğimiz İlkin Tüfekçi’yi de öne çıkarttı. Genç oyuncu, 2008 yılında Arka Sıradakiler ile başladığı kariyerinde, Papatyam ve Karadayı dizilerinden sonra Kara Para Aşk’ta büyük başarı kazanmıştı.

Rol aldığı Kara Para Aşk dizisiyle ünü ülke sınırlarını aşan İlkin Tüfekçi özellikle İspanyolların gözdesi haline geldi. Tüfekçi, İspanyolca öğrendiğini belirttiği röportajda şöyle konuştu: “İspanyol dizilerini beğeniyorum. Penelope Cruz müthiş bir kadın onu seyretmekten her daim keyif alıyorum. İspanyolca çok az da olsa konuşabiliyorum. İspanyollara bayılıyorum. Ruhumun bir parçası eminim ki oraya ait.”

Kara Para Aşk dizisiyle dünyaya adını duyuran İlkin Tüfekçi, İspanyolca dergiye özel seksi pozlar verdi! 9

Dünyanın dört bir yanından hayran kitlesine sahip olan Tüfekçi, geçtiğimiz günlerde de İspanya’nın Televizyon Oscar’ı olarak bilinen “Telenovelas Espana 2020” adlı ödüllerinde “En İyi Türk Yardımcı Kadın Oyuncu” ödülüne layık görülmüştü. İspanyol seyircilerinin oylarıyla belirlenen ödülü bu yıl Tüfekçi, 4. Kez aldı.

Oyuncu, dergideki seksi pozlarıyla da göz doldurdu.

Kara Para Aşk dizisiyle dünyaya adını duyuran İlkin Tüfekçi, İspanyolca dergiye özel seksi pozlar verdi! 10

Bir süre dizilere ara veren Tüfekçi, 2020 yılında Zemheri dizisiyle yeniden ekrana döndü. Son olarak da Menajerimi Ara isimli dizide yer aldı.

Kara Para Aşk dizisiyle dünyaya adını duyuran İlkin Tüfekçi, İspanyolca dergiye özel seksi pozlar verdi! 11