Ana sayfa Dizi Haberleri İyi Günde Kötü Günde final yapıyor ama onların dostlukları yeni başladı!

İyi Günde Kötü Günde final yapıyor ama onların dostlukları yeni başladı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’de yayınlanan İyi Günde Kötü Günde dizisi, iddialı başlamıştı ancak reytingleri düşük gelince kanal daha fazla uzatmayıp finale gitmeyi tercih etti. Elçin Sangu’nun Kiralık Aşk’tan sonra yeniden bir romantik komedide rol alması takipçilerini çok mutlu etmişti ama Sangu da diziyi kurtaramadı!

Yasemin Allen ve Ozan Dolunay’ın da başrolde yer aldıkları dizinin 4 bölümü ekrana gelmişti. Cumartesi akşamları yayınlanan İyi Günde Kötü Günde dizisi, bu hafta 10 Ekim Cumartesi 5. bölümle ekrana geliyor. Bir sonraki hafta ise 6. bölümde final yapacak.

Alınan karar, sosyal medyada diziyi izleyenlerin eleştirilerine maruz kalsa da karar verildi. Oyuncuların ekran önünde uyumlu olması da diziyi kurtaramadı ne yazık ki.

O3 Medya’nın yapımcılığını üstlendiği ve Metin Balekoğlu’nun yönetmenliğini yaptığı dizi her ne kadar artık ekranda yer almayacak olsa da güzel dostluklara da vesile oldu. Yasemin Allen ve Elçin Sangu’nun kamera arkasında iyi anlaştıkları yaptıkları sosyal medya paylaşımlarına yansımakta.

İlk kez bir dizide birlikte oynayan iki oyuncu, dizi final yapmış olsa bile birbirlerini tanıma ve arkadaş olma şansını yakaladıkları da paylaşımlarında görülmekte.

Elçin Sangu, sosyal medyadan geçtiğimiz günlerde Yasemin Allen ile yüzlerine değişik mimiklerle verdikleri şekilleri siyah beyaz bir kolaj fotoğrafıyla yayınlamıştı.

Sangu yine Yasemin Allen ile konuşurken çekilen bir fotoğraflarını yayınlayıp “Neler neler… Gülerek izliyorumdur” notunu düştü.

İyi Günde Kötü Günde dizisi ekranda büyük bir iz bırakmasa da iki oyuncunun dostluklarında muhtemelen kalıcı bir iz bırakacak…

İşte Sangu’nun paylaşımı:

İyi Günde Kötü Günde final yapıyor ama onların dostlukları yeni başladı! 7

İşte 5. bölüm fragmanı: