Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’in hayranları adeta tetikte bekliyor! Dakikalar içinde binlerce beğeni aldı

Demet Özdemir’in hayranları adeta tetikte bekliyor! Dakikalar içinde binlerce beğeni aldı

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Erkenci Kuş dizisiyle birlikte hayran kitlesini iyice büyüten Demet Özdemir, romantik komedi tarzı dizilerden drama geçiş yapınca, takipçileri onu bir kez daha kalplerine bastılar. Genç oyuncu, dram dizisinde de başarılı bir performans sergiliyor.

Bilindiği gibi tv8’de ekrana gelen Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep rolüyle ekranlarda şu sıra. Oyuncu, günlük hayatında oldukça doğal, samimi, esprili bir kişilik. Setten kamera arkası paylaşımları da sosyal medyanın ilgiyle takip edilen bir rutini oldu artık.

Özdemir’in hayranları, adeta onun bir paylaşım yapmasını tetikte bekliyorlar. Öylesine bir fotoğrafını çekip atsa da kamera arkasından eğlenceli bir video ya da fotoğraf paylaşsa da durum aynı. Dakikalar içinde binlerce yorum ve beğeni alıyor oyuncu.

Demet Özdemir’in başarılı oyunculuğunun yanı sıra sosyal medyasını da başarılı bir şekilde yürüttüğünün bir göstergesi bu. Oyuncu, samimi tavırlarıyla takipçilerini mutlu etmeye devam ediyor.

Son olarak aşağıdaki paylaşımı yaptı Demet Özdemir, ne bir yorum yaptı, ne bir gönderme ama öylesine çekip koyduğu bir fotoğrafına bile 35 dakika içinde 134 bini geçen beğeni geldi. 2800’ün üzerinde de yorum yapıldı.

Sanki takipçileri yorum yapmak ve beğeni için birbirleriyle yarışıyorlar. Demet Özdemir’in instagram’daki takipçi sayısı da gittikçe yükselmekte.

Şu anda oyuncunun 11 milyonu aşan takipçisi bulunmakta. Hızla da yükseliyor bu sayı. Pek çok ünlü ismin bu rakamlara öyle kolay kolay ulaşamadığını da hatırlatalım.

İşte Demet Özdemir’in son paylaşımı:

????

Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin çekimleri sırasında İbrahim Çelikkol’u da içine aldığı bu fotoğrafı da story’den paylaştı…

blank