Ana sayfa Dizi Haberleri O sahne kolay çekilmedi! Aslı Enver ve Halit Ergenç, Babil dizisinde toz, toprak, çamur içinde kaldı

O sahne kolay çekilmedi! Aslı Enver ve Halit Ergenç, Babil dizisinde toz, toprak, çamur içinde kaldı

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Cuma akşamları Star TV’de ekrana gelen Babil dizisi, zorlu rakipleri karşısında reyting yarışında direnmeye devam ederken, başarılı isimleri bir araya getiren kadrosuyla göz doldurmaya devam ediyor. Performansları ve ekran uyumları ile büyük dikkat çeken oyuncular, Babil dizisi için canla başla çalışıyorlar.

Kamera arkasında hem teknik ekipler hem de oyuncular ciddi bir çaba vermekte. Kimi zaman süslü mekanlarda, kimi zaman bir gecekonduda kimi zaman çamurlu sokaklarda çalışan oyuncular, zorlu bir süreç yaşıyorlar ekiple birlikte. Hikayesiyle dikkatleri çeken bir dizi olan Babil’in, ilk sezonuna göre ilgi biraz azalmış olsa da kamera arkasında o ilgiyi diri tutmak için yoğun bir emek söz konusu.

Dizide İrfan isimli bir adamı oynayan Halit Ergenç ve polis memuru Nihal’i oynayan Aslı Enver, bir çalışma gününde çektiği fotoğrafla, kamera arkasında çekimlerin hiç de kolay olmadığını da ortaya koydu. Her ne kadar diziyi izleyenler çok farketmese de 5-6 gün süren bir bölüm çekimi için büyük çabalar verilmekte.

Teknik ekibin canhıraş çalışmasının yanında, oyuncular da dağ-bayır, çamur-yağmur, soğuk-sıcak demeden pek çok zorlu şartlarda emek vermekteler.

Dizinin bir sahnesi için ormanlık arazide yapılan çekimler sırasında Aslı Enver, Halit Ergenç ile nasıl bir hale geldiklerinin fotoğrafını çekti. Oyuncu, yaptıkların işin bir gereği olarak toprak -çamur demeden sahneyi oynamak için hayli çabaladıklarını da ortaya koydu aslında bu fotoğrafla.

Onlar için olağan olan bu durumu da esprili bir göndermeyle “Bi gün yine çalışıyoduk” notuyla paylaşıyor oyuncu. Halit Ergenç’i de etiketleyen Aslı Enver’in paylaşımında iki oyuncunun ayakkabılarının, kıyafetlerinin ellerinin çamur, toprak içinde olduğu görülüyor.

Aslı Enver ve Halit Ergenç’in ayakkabıları neredeyse kullanılmaz bir hale gelirken, Enver’in elindeki yara bandı da dikkat çekti.

İşte o paylaşım:

O sahne kolay çekilmedi! Aslı Enver ve Halit Ergenç, Babil dizisinde toz, toprak, çamur içinde kaldı 7