Ana sayfa Sosyal Medya İyilik dizisinin yıldızı Hatice Şendil hakkında yanlış bilinen gerçekleri anlattı!..

İyilik dizisinin yıldızı Hatice Şendil hakkında yanlış bilinen gerçekleri anlattı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Uzun süredir ekranlardan uzak olan oyuncu Hatice Şendil, geçtiğimiz sezon ekran yolculuğuna başlayan Fox TV’nin İyilik dizisinde başrolde yer alıyor.

Hürriyet Gazetesi’nden Hakan Gence’ye röportaj veren oyuncu, özel hayatı ve evliliği ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Hakkında bilinen en büyük yanlışın, mesafeli ve cool bir havası olduğunu belirten Hatice Şendil, “Kalabalığa karışma fikri bile kalbimi sıkıştırıyor. İnanamazsın. Ben zaten bu halimi anlayıp benimle iletişime geçebilen insanlarla sosyalleşebiliyorum. Hep tanıdık bir yüz arıyorum her yerde” şeklinde konuştu.

İyilik dizisinin yıldızı Hatice Şendil hakkında yanlış bilinen gerçekleri anlattı!.. 7

Settekilerin, karavanının penceresini bile açmıyorsun itirafıyla şaşırdığını belirten oyuncu “Bunun farkında bile değilim. Cool ve mesafeli olmaya çalışmak çok saçma. ‘Ya aslında öyle değilmişsin’ gibi bir cümle var insanlarla benim aramda. Sadece senin yanında ne kadar güvendeyim, ne kadar rahat hissedebilirim onu bilmiyorum. O huzuru alamadığım insanlarla iletişim kuramıyorum maalesef” ifadelerini de kullandı.

Yedi yıldır Burak Sağyaşar ile evli olan Hatice Şendil’in bu evlilikten Can adında 5 yaşında bir oğlu var. Evliliği hakkında da konuşan güzel oyuncu, Aynı hayatı yaşamayı seçmiş ve bu seçimle de mutluluğu yakalamış iki insanız. Evlilik bize hiçbir dönemde uzak veya korkutucu gelmedi. Şu an güzel bir dönemdeyiz. Hayata baktığımız pencere, hayatı algılama biçimimiz aynı” açıklamasını yaptı.