Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisinin erişilmez sanılan başarısına Yalı Çapkını gözünü dikti!

Sen Çal Kapımı dizisinin erişilmez sanılan başarısına Yalı Çapkını gözünü dikti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hande Erçel ile Kerem Bürsin ikilisinin başrolünde yer aldığı Sen Çal Kapımı dizisi, geçen yıl final yapmıştı. Dizi dünyanın birçok ülkesinde yayınlandı ve milyonlarca insanı etkiledi. Romantik komedi hikayesi olmasının yanı sıra iki başrol oyuncusunun güçlü uyumu da dizinin başarı kazanmasında çok etkili oldu.

Sen Çal Kapımı dizisinin yayınlandığı dönemde sıklıkla konuşulan sosyal medya ve youtube başarılarına bugüne kadar ulaşmak diziler adına çok da mümkün olmadı. Ancak Yalı Çapkını dizisinin performansına bakınca Sen Çal Kapımı’nın büyük başarılarına ortak olma yolunda hızla ilerlediği görülüyor.

Sen Çal Kapımı dizisinin erişilmez sanılan başarısına Yalı Çapkını gözünü dikti! 7

Youtube ortamında Sen Çal Kapımı dizisinin fragmanları yayınlandığı zaman kısa zamanlar milyonlarca görüntülenme oluşuyordu. Yayınlanan tüm bölümler de yine milyonlarca kez izleniyordu. Bu büyük başarıya şimdi Yalı Çapkını dizisi de ulaşmaya başladı. Özellikle de dizinin ilk 5 bölümünün tamamının yayınlandığı youtube kanalındaki izlenme oranları hızlı bir şekilde artış gösteriyor.

1. bölümün tamamı 11 milyon kez izlendi.
2. bölümün tamamı 10 milyon kez izlendi.
3. bölümün tamamı 11 milyon kez izlendi.
4. bölümün tamamı 10 milyon kez izlendi.
5. bölümün tamamı 7.5 milyon kez izlendi.

Yalı Çapkını dizisinin bölümlerinin youtube ortamında bu kadar çok izlenmesi trend videolar listesinde de zirvede yer almasını sağladı. Bu da gösteriyor ki, youtube’da Türkiye’den yapılan izlenmeler arasında Yalı Çapkını dizisi zirvenin sahibi ve kolay kolay da bu durumun değişmesi beklenmiyor.

Sen Çal Kapımı da yayınlandığı dönemde youtube ortamında fragmanları bile 10 milyona yakın izlenmeler alır, bölümleri yine 10 milyonun üzerinde görüntülenir idi.

Şimdi benzer bir başarıyı Yalı Çapkını dizinin sergileyebiliyor olması, kıskanılacak bir durum olarak göze çarpıyor.

Ayrıca Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir ikilisine gösterilen ilgi ve sevgi de sosyal medya platformlarında katlanarak artıyor.