Ana sayfa Dizi Haberleri 6 ayda 7 dizisini yayından kaldıran Fox TV’den bir dizi finali kararı daha geldi!

6 ayda 7 dizisini yayından kaldıran Fox TV’den bir dizi finali kararı daha geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında birbiri ardına final yapan dizileri bir yenisi daha ekleniyor. Yaz döneminden bu yana Fox TV ekranlarında yayınlanan diziler arasında çok önemli yapımlar bir bir izleyicilerine veda etti. Bu finallerin ortak nedeni beklenen izleyici ilgisinin düşük kalmasıydı.

Yaz döneminde yayınlanan Senden Daha Güzel isimli romantik komedi dizisi 14. bölümü ile ekranlara veda etti. Yine yaz döneminde başlayan Gizli Saklı dizisi de ekranda ancak 8 bölüm kalabıldı.

2022 – 2023 sezonunun en iddialı dizilerinden birisi olarak lanse edilen, farklı hikayesiyle de ilgi gören Kusursuz Kiracı dizisinin ömrü de sadece 6 bölüm oldu.

Fox TV, yeterince iyi reytingler alamayan hiçbir dizisine acımadı. Mahkum da ilk sezonda büyük patlama yapmasına rağmen, ikinci sezonda bekleneni veremeyince 31. bölümde final yaparak izleyicisine veda etti.

Ardından yine yeni sezonun iddialı projelerinden birisi olarak öne çıkan Darmaduman dizisinin 9. bölümde final yaptığına şahitlik ettik.

Bir Peri Masalı dizisi de yine çok büyük umutlarla başladı ama 13. bölümde final yaparak izleyicilerine veda etti.

Yaz döneminde başlayan ve büyük de başarı kazanan Tozluyaka dizisi ise 26 bölüm ekranda kalarak, yaz döneminden bu yana Fox TV ekranında en uzun süren dizi olarak öne çıktı.

6 ayda 7 dizisini yayından kaldıran Fox TV'den bir dizi finali kararı daha geldi! 7

6 aylık süreç içinde tam 7 dizisine final yaptıran Fox TV, yeni bir final kararı daha aldı. Geçen sezon başlayan ve entrikaları ile ünlü olan İyilik isimli dizinin de final yapacağı duyuruldu.

Fox TV’den yapılan duyuruda dizinin sadece iki bölümünün kaldığı ve 27. bölümle birlikte final olacağı bildirildi. Hatice Şendil, İsmail Demirci, Perihan Savaş ile Sera Kutlubey’in başrollerinde yer aldığı İyilik dizisinin 13 Ocak Cuma günü 26. bölümü yayınlanacak ve 20 Ocak Cuma akşamı da final bölümü izleyicilerle buluşacak.