Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını’ndan sonra bu kez Ateş Kuşları reytingde Kızılcık Şerbeti’ni zorluyor ama çok başka bir gerçek ortada!

Yalı Çapkını’ndan sonra bu kez Ateş Kuşları reytingde Kızılcık Şerbeti’ni zorluyor ama çok başka bir gerçek ortada!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Cuma akşamları rakip dizilere bir yenisinin daha katılması ile birlikte ekranda kıyasıya bir mücadele yaşanmaya devam ediliyor! Star TV’nin Yalı Çapkını dizisi, en yüksek reytingleri alarak pek rakip tanımasa da ekranın yeni dizisi Ateş Kuşları’nın hızlı çıkışı da dikkat çekti!

Show TV’de ekrana gelen Kızılcık Şerbeti dizisi ise başta eleştiriler almış olsa da giderek yükselen bir trend sergiliyor! Başrollerde yer alan Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör partnerliği beğeni toplarken Evrim Alasya, Barış Kılıç, Müjde Uzman, Settar Tanrıöğen ve Sibel Taşçıoğlu’nun oyunculuk performansları ile damgalarını vurmaya devam ettikleri dizi, ayrıca kemik bir izleyici kitlesinin yanı sıra merak eden başka izleyicileri de çekerek reytinglerde kanalın yüzünü güldürüyor.

Kızılcık Şerbeti dizisine, sosyal medyadan verilen destek ise görülmeye değer! Zira, sezonun en yüksek reytinglerini alarak gündemden düşmeyen Yalı Çapkını dizisi, sosyal medyada Kızılcık Şerbeti’nin gerisinde kalabiliyor!

Yalı Çapkını'ndan sonra bu kez Ateş Kuşları reytingde Kızılcık Şerbeti'ni zorluyor ama çok başka bir gerçek ortada! 9

13 Ocak akşamı yayınlanan diziler içinde Ateş Kuşları da reytingde iddialı bir duruş sergiledi. Total’de Yalı Çapkını’ndan sonra 2. sırada yer almayı başaran atv’nin yeni dizisi, Kızılcık Şerbeti’ni zorlamaya başladı! AB’de 2. sırada Kızılcık Şerbeti yer alırken, 3. sırada ise Ateş Kuşları dizisi sıralamadaydı. Total’de 8. ve ABC1’de ise 6. sırada yer alan Kızılcık Şerbeti, bundan sonra Ateş Kuşları dizisi ile kıyasıya bir rekabete girecek gibi görünüyor!

Bu arada dizinin kimseye göz açtırmadığı alan olan sosyal medyada ise 13 Ocak akşamı kazandığı zafer dikkat çekiyor! Kızılcık Şerbeti dizisi, Adba.tv tarafından yapılan ölçümlemede, aynı akşam ekrana gelen 5 dizi içinde en çok konuşulan dizi oldu!

Yalı Çapkını'ndan sonra bu kez Ateş Kuşları reytingde Kızılcık Şerbeti'ni zorluyor ama çok başka bir gerçek ortada! 10

TRT1’in Barbaros Hayreddin ve Fox TV’nin İyilik dizileri, reyting sıralamasında ilk 10 tablosunda yer alamazken, gün içinde konuşulma oranları da sosyal medya ölçümlerinde düşük görünüyor. Kızılcık Şerbeti’nin en yakın ve güçlü rakibi Yalı Çapkını’ndan bile daha çok konuşularak 178 bin 900 ileti ile sosyal medyada günün en dikkat çeken yapımı olduğu görülüyor tabloda.

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in Seyran ve Ferit olarak çok sevildikleri ve sosyal medyada da hatırı sayılır bir şekilde konuşuldukları bilinirken aynı akşam yayınlanan ve reytingleri daha düşük olan Kızılcık Şerbeti dizisinin arkasında kaldığı görülmekte. Ancak yine de 62 bin 800 iletiye konu olması ayrıca başarılı bir duruş!

Yalı Çapkını'ndan sonra bu kez Ateş Kuşları reytingde Kızılcık Şerbeti'ni zorluyor ama çok başka bir gerçek ortada! 11

Ateş Kuşları dizisi ise her ne kadar iki dizi içinde çok daha az gündeme gelerek 9 bin 800 iletiye konu olsa da ilk bölümüyle büyük dikkat çektiği reytingleriyle de görülmekte. Hande Soral, Görkem Sevindik, İlayda Alişan ve Burak Tozkoparan gibi başarılı oyuncuların rol aldıkları dizi, ekranın yeni gözdesi olmaya da aday! Dramatik hikayesi ile ilk bölümden izleyicinin dikkatini çekmeye başlayan diziye sosyal medyadan da destek geldiği görülüyor. Bakalım ilerleyen bölümlerde Ateş Kuşları, reytingde olduğu gibi sosyal medyada da Kızılcık Şerbeti dizisinin en güçlü rakibi olmayı başarabilecek mi?