Ana sayfa TV Programları Onur Büyüktopçu, Yemekteyiz’in son çekimlerini yaparken bir fotoğraf paylaştı ama bir tek kişiyi dışarıda bıraktı!

Onur Büyüktopçu, Yemekteyiz’in son çekimlerini yaparken bir fotoğraf paylaştı ama bir tek kişiyi dışarıda bıraktı!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi/Detay – tv8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz programının sezon sonu yaklaşıyor.

Yeni sezonda Onur Büyüktopçu’nun programdan ayrılacağı bir süre önce ortaya çıkmıştı.

Büyüktopçu’nun hayranlarını çok üzen bu haber sonrasında Seda Sayan’ın programı sunacağı da resmi olarak duyuruldu.

Bu gelişmelerin ardından Onur Büyüktopçu, Yemekteyiz’in ekibiyle birlikte bir fotoğrafını instagram sayfasından paylaştı.

“Yemekteyiz’in sonlarına doğru…” notuyla ekibiyle bir fotoğraf paylaşan Onur Büyüktopçu, bir not daha düştü ve herkesin merakla beklediği dış sesin ise fotoğrafta olmadığını belirtmeyi ihmal etmedi.

Çok merak edilen Yemekteyiz’in dış sesi Tarkan Koç.

Peki Tarkan Koç kimdir?

25 Haziran 1971 tarihinde Ankara‘da dünyaya geldi. 1988 yılında Kabataş Erkek Lisesi’nden mezun oldu. Ardından girdiği Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Opera-Şan bölümünde okuduktan sonra 1997 yılında bu bölümü bitirdi. Maltepe Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Felsefe Bölümünde, Yüksek Lisans eğitimini yaptı. Yeditepe Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Felsefe Bölümünde Doktora öğrenimi gördü.

Sektöre oyunculukla başlayan Tarkan Koç, devlet tiyatrosunda görev yaptı. Tarkan Koç, televizyon dünyasına ise Cine 5 kanalı döneminde asistanlık yaparak adım attı. Filmlerde seslendirme yapmayı sürdüren ve eğitim verdiği üniversitede dublaj sektörüne yeni isimler kazandıran Tarkan Koç, Yemekteyiz yarışmasının ‘dış sesi’ olarak ünlendi.

İşte Onur Büyüktopçu’nun ekibiyle fotoğrafı:

Yemekteyiz’in sonlarına doğru…
Not: her zaman oldugu gibi Dış Ses bu fotografın icinde yok ?

Onur Büyüktopçu, Yemekteyiz'in son çekimlerini yaparken bir fotoğraf paylaştı ama bir tek kişiyi dışarıda bıraktı! 7