Ana sayfa Sosyal Medya Dilberay filminin başrolü Büşra Pekin; Dilberay’ın bize yukarıdan bakıp gülümsediğini düşünüyorum!

Dilberay filminin başrolü Büşra Pekin; Dilberay’ın bize yukarıdan bakıp gülümsediğini düşünüyorum!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay–Üç yıl önce aramızdan ayrılan ses sanatçısı Dilber Ay’ın hayatının anlatıldığı ve ünlü şarkıcıyı Büşra Pekin’in canlandırdığı Dilberay filmi ikinci haftasında da zirveden inmedi. Bu hafta sonu 98 bin 530 seyirciyi sinema salonlarına çekmeyi başaran Dilberay filmi toplamda ulaştığı 320 bin 367 izleyici sayısıyla birinci oldu.

Aytaç Medya,  Fikri Harika Prodüksiyon ve Metronom Film Yapım ortak yapımcılığıyla çekilen, Ketche’nin yönetmenliğini yaptığı filmde Büşra Pekin’e Ayberk Pekcan, Nursel Köse, Zeliha Kendirci, Selen Uçer, Deniz Hamzaoğlu, Doğukan Güngör, Deniz  Erdoğan gibi önemli isimler eşlik ediyor.

Episode TV’de yayınlanan Yasemin Şefik’le Mevzu Aşk programına konuk olan Büşra Pekin film ile ilgili düşüncelerini aktardı.

Filmdeki performansı çok beğenilen oyuncu, “Kostüm saç makyajdan çok besleniyorum, tipimin değişmesi inanılmaz hoşuma giden bir şey. Çekimlerden önce, Dilber Ay’ın  YouTube’daki videolarını, röportajlarını çok izledim. Çok özel bir kadın, onu yakından tanıdığım için çok mutluyum” şeklinde konuştu.

“Filmde Dilber Ay’ı canlandırırken 10 farklı karakteri canlandırır gibi hissettim’ açıklamasını yapan Büşra Pekin, “Dilber Ay’ın bize yukarıdan bir yerden bakıp gülümsediğini düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Büşra Pekin; Ben de Dilber Ay gibi acımı sanatla atlatırım. Senaryo bana geldiğinde hikaye beni cezbetti. En önemli tarafı dünya derdi olan çarpıcı bir kadın hikayesi olması” dedi.