Ana sayfa Dizi Haberleri Herkesin aklında aynı soru var! Kıvanç Tatlıtuğ, Kral Kaybederse ile ekranlara dönecek mi?

Herkesin aklında aynı soru var! Kıvanç Tatlıtuğ, Kral Kaybederse ile ekranlara dönecek mi?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz hafta ortaya atılan bir iddia Kıvanç Tatlıtuğ hayranları arasında büyük bir heyecana yol açtı. Buna göre yakışıklı oyuncu Star TV ekranında yayınlanacak Kral Kaybederse ile ulusal kanala büyük bir dönüş yapacaktı. Ancak ortada henüz bir anlaşma olmadığı belirtildi.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabı Kral Kaybederse’nin dizi olarak uyarlanacağı haberi aylar öncesinden ortaya çıkmıştı. Budayıcıoğlu dizinin 2022 yılında ekrana geleceğini ancak ortada henüz bir senaryo bulunmadığını söylemişti.

Hikayenin baş karakteri olan Kenan isimli narsisist ve bencil adam rolü için ise Kıvanç Tatlıtuğ ve İbrahim Çelikkol’un adı geçiyordu. Geçen hafta ortaya atılan bir iddia dizinin hem kanal hem de başrol oyuncusunun belli olduğu yönündeydi. Buna göre başrol oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ, kanalı ise Star TV olacaktı.

Herkesin aklında aynı soru var! Kıvanç Tatlıtuğ, Kral Kaybederse ile ekranlara dönecek mi? 16

Ancak anlaşmanın henüz yapılmadığı, dolayısıyla ortada kesin bir durum olmadığı ortaya çıktı. Twitter’da dizi yorumları yapan Çakma Televizyoncu, hesabından yaptığı paylaşımda Kıvanç Tatlıtuğ’un Netflix’te yaptığı anlaşmanın içeriğinin belli olmadığına ve oyuncu için ulusal kanalın serbest olup olmadığının bilinmediğine dikkat çekti.

Ancak aynı hesaptan yapılan paylaşımda dizide Kıvanç Tatlıtuğ’un kadın partnerleri için üç ismin geçtiği, bunların da Serenay Sarıkaya, Büşra Develi ve Neslihan Atagül olduğu belirtildi.

Herkesin aklında aynı soru var! Kıvanç Tatlıtuğ, Kral Kaybederse ile ekranlara dönecek mi? 17

Kral Kaybederse isimli dizi için çok uzun süredir çalışmalar sürüyordu. Dizinin ana karakteri olan Kenan, canlandırması bir hayli zor bir karakter olduğu için başrol oyuncusu arayışları çok büyük titizlikle sürdürülüyordu.

Kral Kaybederse’nin hikayesi şöyle: Kenan adında iyi görünümlü, narsisist ve vurdumduymaz bir adamın çocukluğundan bugüne karakterini şekillendiren şartları anlatıyor. Tüm kadınların etrafında pervane olduğu bu adam, yıkılmaz zannettiği egosunu bir anda yerle bir edilmiş halde buluyor. Ve çaresizliği onu bir psikiyatriste danışmaya sevk ediyor.