Ana sayfa Dizi Haberleri Binnur Kaya’nın Kırmızı Oda macerası bitti! Belli olan yeni projesi ise hiç de yabancı değil!

Binnur Kaya’nın Kırmızı Oda macerası bitti! Belli olan yeni projesi ise hiç de yabancı değil!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay– Türkiye’nin en başarılı komedi oyuncularından biri olan Binnur Kaya’nın rol aldığı Kırmızı Oda dizisi, cuma akşamı yayınlanan son bölümüyle ekranlara veda etti. Böylece Binnur Kaya’nın Kırmızı Oda macerası sona erdi. Ancak başarılı oyuncunun yeni projesi belli oldu bile.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun hasta hikayelerinden oluşan TV8 dizisi Kırmızı Oda, 61. bölümüyle ekranlara veda etti. Birkaç bölümde bir değişen hikayeleri ve ünlü isimleri konuk etmesiyle dizi dünyasına yeni bir soluk getiren yapım her ne kadar reytinglerde çok başarılı olamasa da bir başarıya imza attı.

Dizinin başrol oyuncusu olan Türkiye’nin en başarılı komedi oyuncularından Binnur Kaya ise Kırmızı Oda’da bir ilki gerçekleştirdi. Kaya kariyerinde ilk kez bir dramla ekrana geldi ve bunda da başarılı oldu. Dizinin sona ermesiyle Binnur Kaya’yı artık izleyemeyecek olan hayranları onu bir an önce yeni bir yapımda görmek istediklerini dile getiriyordu.

Binnur Kaya’nın Kırmızı Oda macerası bitti! Belli olan yeni projesi ise hiç de yabancı değil! 7

İzleyicinin bu dileği kabul oldu. Binnur Kaya’nın Kırmızı Oda macerası bitti ancak TRT 1’deki Masumlar Apartmanı’nın oyuncu kadrosuna katıldığı öğrenildi. Üstelik aynı karakter ve rolle. Binnur Kaya, daha önce Kırmızı Oda’daki karakteri olan Gülben’in terapisti rolünü bundan böyle Masumlar Apartmanı’nda devam ettirecek.

Binnur Kaya, Doktor Hanım karakteriyle Kırmızı Oda dizisinde Merve Dizdar’ın hayat verdiği Gülben karakterinin sorunlarını çözmeye çalışan terapisti rolündeydi. Böylece Binnur Kaya, dizi dünyasında bir ilki gerçekleştirecek.

Bu arada Masumlar Apartmanı’nın da reytingleri çok iyi gitmiyor. Geçen sezon her bölümüyle fırtınalar estiren ve reyting sıralamasının zirvesinden inmeyen Masumlar Apartmanı ikinci sezonda büyük bir düşüşe geçti. İzleyiciler dizinin bu sezon sonunda final yapacağı yönünde tahminlerde bulunuyor.