Ana sayfa Sosyal Medya İzleyici Kadir’in ölümünü kaldıramadı! Kardeşlerim dizisi kendi ayağına kurşun mu sıktı?

İzleyici Kadir’in ölümünü kaldıramadı! Kardeşlerim dizisi kendi ayağına kurşun mu sıktı?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’den geçen sene yayınlanmaya başlayan ve ilk bölümünden bu yana yükselen bir başarı grafiği gösteren dizisi Kardeşlerim bu haftaki bölümünde bomba gelişmelere sahne oldu. Dizide Halit Özgür Sarı’nın canlandırdığı Kadir’in ölümü ve Damlasu İkizoğlu’nun hayat verdiği Melisa’nın ayrılığı izleyiciye çok ağır geldi.

Kardeşlerim dizisi izleyicisi geçen hafta yayınlanan bölümün ardından ekrana gelen tanıtımda Kadir’in ölüm sahnesini görünce inanmamıştı. Sonuçta dizilerde başrol karakterler ölmezdi. Ancak beklenen olmadı, Kardeşlerim dizisi izleyicilerine ters köşe yaptı. Hem de bir değil tam iki oyuncunun ayrılığıyla.

Geçen hafta bu olaylı tanıtımın yayınlanmasından kısa süre sonra Kadir’i canlandıran Halit Özgür Sarı’nın diziden ayrılacağı ortaya çıktı. İzleyici buna inanamadı. Dizinin en sevilen karakterlerinden biri olan Sarı diziden ayrılıyor, Kadir de ölüyordu.

Cumartesi akşamı yeni bölüm nihayet yayınlandı ve Kadir hayata gözlerimi yumdu. Ancak bölümde izleyiciyi bekleyen sürpriz bununla sınırlı değildi. Dizide Kadir’in kız arkadaşı Melisa’yı canlandıran Damlasu İkizoğlu da diziden ayrılmıştı.

Dizideki bu iki önemli karakterin ayrılığı izleyiciye çok ağır geldi. İzleyici Kadir’in ölümünü beklerken bir de Melisa’nın ayrılığıyla karşılaşınca şok oldu. Kardeşlerim’in hayranlarına göre dizi bu yaşanan gelişmelerle ayağına kurşun sıktı. İzleyiciler tepkisini sosyal medyadaki paylaşımlarıyla dile getirdi.

Bir izleyici tepkisini şu sözlerle dile getirdi: “Yav yönetmen ve senarist , sizin nasıl bi iç dünyanız var ya. Ne ciğer bıraktınız nede yürek. Size bir kaç şeyler söylemek isterdim de ama neyse. Ama diziyi reyting düşürme yoluna soktunuz”

İzleyici Kadir’in ölümünü kaldıramadı! Kardeşlerim dizisi kendi ayağına kurşun mu sıktı? 8

Bir başka izleyicinin tepkisi ise çok büyüktü. İzleyici paylaşımında tepkisini “Reytingler iyiyken konunun direkt kilit noktası olan kadiri çıkararak kendi ayağınıza sıktınız ha oyuncular kendi isteğiyle çıktıysa onlara da yazıklar olsun” sözleriyle dile getirdi.

İzleyici Kadir’in ölümünü kaldıramadı! Kardeşlerim dizisi kendi ayağına kurşun mu sıktı? 9

Şimdi gözler dizinin bir sonraki bölümünün reytinglerinde. Bakalım Kadir ve Melisa’nın dizideki boşluğu reytingleri nasıl etkileyecek?