Ana sayfa Dizi Haberleri İzleyici Sadakatsiz dizisinin yüzsüzlerini topa tuttu!

İzleyici Sadakatsiz dizisinin yüzsüzlerini topa tuttu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarının yeni dizisi Sadakatsiz, sezonun en dikkat çeken yapımlarından birisi olmaya devam ediyor. Doctor Foster uyarlaması olan dizinin Çarşamba akşamı 3. bölümü ekrana gelmişti. Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başarılı performanslarıyla dizinin hikayesi izleyenlerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Reytingleriyle de kanalın yüzünü güldüren dizide yaşananlar, kimi zaman izleyenlerin sinirlerini zıplattı!

Özellikle Melis Sezen’in oynadığı Derin karakterinin, birlikte olduğu adamın karısı Asya’yı her fırsatta iğnelemesi izleyiciyi delirtiyor. Cansu Dere’nin oynadığı Asya’nın gerçekleri bilmediğini sanan Derin’in halleri, Asya’yı ne kadar delirtiyorsa, ekran başındaki izleyenleri de çileden çıkarıyor.

Sosyal medyada Derin karakteri için “Böyle yüzsüz görülmedi” yorumları yapılırken, Asya’nın ilerde alacağı intikam planlarını kurmaya başladığı da görülüyor. İzleyici, nasıl bir intikam alacağını merakla beklediği Asya karakterini oynayan Cansu Dere’ye, yıllar önce rol aldığı Ezel dizisindeki Eyşan’ı hatırlatarak “İçindeki Eyşan’ı sal artık” şeklinde esprili yorumlar yapıyorlar.

İzleyici Sadakatsiz dizisinin yüzsüzlerini topa tuttu! 7

Dizide izleyenleri çileden çıkaran bir diğer isim ise Caner Cindoruk’un oynadığı Volkan karakteri. Karısına her fırsatta rahatlıkla yalan söyleyen Volkan’ın bu hafta arkadaşı ile yaptığı konuşmada “İkisini de seviyorum” sözleri, adeta ekrana terlik fırlattıran bir cümle oldu!

Volkan’ın bir insanın iki çocuğu eşit sevmesi gibi hem sevgilisini hem de karısını çok sevdiğini söylediği sahneye izleyenlerden pek çok eleştiri mesajı yağdı.

Tabii izleyenleri delirten bir başka durum da Volkan’ın iki kadın arkadaşı ve onların Asya’ya dost görünüp bunca zaman gerçekleri saklayıp ikili oynamaları!

Şimdi izleyici, tüm bu bilgileri, detayları toplayan ve sakin davranmaya çalışan Asya’nın nasıl bir intikam alacağına kilitlenmiş durumda.

İşte diziyi takip edenlerden gelen ilginç yorumlardan bazıları…