Ana sayfa Dizi Haberleri İzleyici sürpriz beklerken, hayal kırıklığı yaşadı! Masumlar Apartmanı’na yapılan eleştiriler dikkat çekti!

İzleyici sürpriz beklerken, hayal kırıklığı yaşadı! Masumlar Apartmanı’na yapılan eleştiriler dikkat çekti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/ Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi, yeni sezonda Salı akşamları yayınlanırken, dizinin reytingleri ise geçtiğimiz yıla oranla düştü. Başarılı oyunculuklar ve senaryosu ile dikkat çeken dizide, tekrar eden bir dizi olay örgüsü çözülmediği için, izleyici de yorumlarında eleştirilerini sıralamaya başladı.

46. bölümü yayınlanan dizinin son bölümüne olan eleştirilerin iki temel odağı vardı. İzleyenler, dizide Esat ve Gülben ilişkisine sıkışan konu nedeniyle getirdikleri eleştirilerde, bölümde konuların ağır işlemesi ve heyecanın düşmesinden yakınmakta.

Temponun düşmesinden şikayetçi olan izleyenler, Gülben’in sürekli Esat’ı yarı yolda bırakmasından da rahatsız. Konuların aynı çerçeve içinde kalmasının dışında, ikinci eleştiri ise Ceylan karakteri konusunda geliyor.

İzleyici sürpriz beklerken, hayal kırıklığı yaşadı! Masumlar Apartmanı'na yapılan eleştiriler dikkat çekti! 16

Kısa bir süre önce diziye ismiyle dahil olan Ceylan’ın, artık yeni bölümde ortaya çıkması bekleniyordu. Han’ın bir dönem nişanlısı olan Ceylan, Safiye’nin İnci’ye karşı kullandığı bir eski sevgili olarak konu ediliyordu.

İkinci sezonda diziye Ceylan’ın da dahil olacağı gidişatta sıklıkla bahsinin geçmesinden anlaşılmıştı.

Bir önceki bölümde Ceylan’ın Han ve ailesi ile dolaylı yoldan iletişim kurmaya çalışması da dikkatlerden kaçmadı.

45. bölümün sonunda ise Ceylan’ın bir sergi broşürünü çöplükte her yere yayılmış şekilde bulan Han’ın şaşkınlığı da yeni karakterin gelişi için net bir adım olmuştu.

Ceylan Ongun isimli bu karakteri oynayacak kişinin kısa bir süre önce Aslıhan Gürbüz olduğu da öğrenilmişti. Gürbüz, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla da bu durumu doğrulamıştı.

İzleyici sürpriz beklerken, hayal kırıklığı yaşadı! Masumlar Apartmanı'na yapılan eleştiriler dikkat çekti! 17

Bu hafta Ceylan’ın ortaya çıkmasını heyecanla bekledi izleyici ama ne yazık ki sadece kısa bir flashback sahnesinde sesi duyuldu. Ceylan Ongun karakteri ile ilgili ipuçlarından anlaşıldığı üzere, bir sanatçı kimliğiyle diziye dahil oluyor.

Han’ın Ceylan’ı tam da sergisinin açılış günü kıskançlık nedeniyle odaya kilitlediği bir sahnede Aslıhan Gürbüz’ün sesi duyuldu.

İzleyici sürpriz beklerken, hayal kırıklığı yaşadı! Masumlar Apartmanı'na yapılan eleştiriler dikkat çekti! 18

Ceylan’ın yeniden ortaya çıkışına sinirlenip onun evine giden Han, nişanlı oldukları dönemde Ceylan’ın arkadaşı olan ve kıskandığı adamla evde karşılaştı. İkilinin birlikte olduğunu düşünen Han, Ceylan’ın yaptıkları nedeniyle gergin bir konuşma ile kırıp döküp evden gitti. Bu olay sonrasında Ceylan’ı arayan arkadaşının “Beni hala sevgilin sanıyor, başına iş alıyorsun” sözleri de dikkat çekti.

İzleyici sürpriz beklerken, hayal kırıklığı yaşadı! Masumlar Apartmanı'na yapılan eleştiriler dikkat çekti! 19

İzleyici, bu bölümde sadece bu sahne ile yetinmek durumunda kaldı. Aslıhan Gürbüz’ün yeni bölümde görünmemesi de izleyenlerin eleştirilerini alan bir konu oldu.

47. bölümde Aslıhan Gürbüz’ün Ceylan Ongun olarak diziye dahil olması bekleniyor. İşte izleyicilerden gelen yorumlardan bazıları…

İzleyici sürpriz beklerken, hayal kırıklığı yaşadı! Masumlar Apartmanı'na yapılan eleştiriler dikkat çekti! 20 İzleyici sürpriz beklerken, hayal kırıklığı yaşadı! Masumlar Apartmanı'na yapılan eleştiriler dikkat çekti! 21 İzleyici sürpriz beklerken, hayal kırıklığı yaşadı! Masumlar Apartmanı'na yapılan eleştiriler dikkat çekti! 22 İzleyici sürpriz beklerken, hayal kırıklığı yaşadı! Masumlar Apartmanı'na yapılan eleştiriler dikkat çekti! 23 İzleyici sürpriz beklerken, hayal kırıklığı yaşadı! Masumlar Apartmanı'na yapılan eleştiriler dikkat çekti! 24 İzleyici sürpriz beklerken, hayal kırıklığı yaşadı! Masumlar Apartmanı'na yapılan eleştiriler dikkat çekti! 25