Ana sayfa Sosyal Medya İzleyiciler yeni sezonda Cansu Dere’ye verdiği desteği, şimdi de Hatice Şendil için sergiliyor!

İzleyiciler yeni sezonda Cansu Dere’ye verdiği desteği, şimdi de Hatice Şendil için sergiliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İki sezon süren ve İngiliz dizisi Doctor Foster’dan uyarlanan Sadakatsiz dizisi, Kanal D ekranında final yaparak tamamlandı. Asya karakterinde izlediğimiz Cansu Dere, dizinin hikayesinde aldatılan bir kadın olduğu için, izleyiciler tarafından mağdur olarak görüldü ve sürekli desteklendi.

Asya karakterinin yaşadığı mağduriyet karşısında kararlı duruşunu seven dizi hayranları, onu güçlü bir kadın olarak ekranda görmekten memnundu. Ancak Sadakatsiz dizisi bitti ve izleyiciler bu sefer de Hatice Şendil’i, aynı Cansu Dere’nin bulunduğu noktaya koydu. Çünkü Hatice Şendil de İyilik dizisinde canlandırdığı Neslihan karakteri ile yine aldatılan ve mağdur olan kadın rolüyle ekranda yer alıyor.

İzleyiciler yeni sezonda Cansu Dere'ye verdiği desteği, şimdi de Hatice Şendil için sergiliyor! 9

İlk sekiz bölümü yayınlanan ve sezonu Haziran ayında tamamlayan İyilik dizisi, iyi reytingler elde edince devam etme imkanı buldu. Dizinin ikinci sezonu 9 Eylül Cuma günü başlayacak ve yeni sezon çok hareketli geçecek. Özellikle de yayınlanan fragmandaki görüntülere bakılır ise, Neslihan karakterinin içine düştüğü durum sonucu izleyicilerden büyük destek göreceği anlaşılıyor.

Sera Kutlubey’in Damla karakterini canlandırdığı dizide İsmail Demirci ise Murat olarak izleyicilerin karşısına çıkıyor. Mutlu bir evliliği olduğunu sanan Neslihan’ın aslında Murat’ın kendisini Damla ile aldatması durumu, birçok izleyiciye Sadakatsiz dizisindeki Asya karakterini hatırlatıyor.

İzleyiciler yeni sezonda Cansu Dere'ye verdiği desteği, şimdi de Hatice Şendil için sergiliyor! 10

Asya karakteri gibi Neslihan’a da yakınlık hisseden dizi hayranları, iki yapım arasındaki hikaye benzerliğine dikkat çekerken, mağdur kadının yanında yer alma refleksi de gösteriyor.

İyilik dizisinin paylaşılan ikinci sezon tanıtım fragmanına yapılan yorumlar da bu durumu kanıtlıyor. Dizi hayranlarından birisi birçok kişinin duygularına tercümen olan şu paylaşımı yaptı:

“Umarım Neslihan, Asya’nın yaptıklarına bir örnek olsun… Asya, kocasının başka bir kadına sadakatsizlik ettiğini öğrenince kendisi ve oğlu için daha da güçlendi, umarım Neslihan da Asya’nın aynısını yapar. Neslihan’ın acı ve gözyaşı duvarından çıkmasını, daha güçlü ve durdurulamaz olmasını istiyorum.”

İzleyiciler yeni sezonda Cansu Dere'ye verdiği desteği, şimdi de Hatice Şendil için sergiliyor! 11

Birçok dizi hayranı da Sadakatsiz dizisi ile İyilik arasında hikaye noktasında bir paralellik görüyor. Bu nedenle de geçen yıl sosyal medyada çok konuşulan Cansu Dere gibi, Hatice Şendil de şimdiden dizinin hayranları tarafından gündeme getirildi.

Sosyal medya ortamında birçok dizi hayranı Cansu Dere’nin durumunu ve Asya karakterinin hikayedeki güçlü duruşunu örnek göstererek, senaristlerin İyilik dizisindeki Neslihan’ı da benzer bir şekilde güçlü bir kadın gibi göstermesini arzu ediyor.