Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’nın Şermin’i Sibel Taşçıoğlu, bu sefer de Kızılcık Şerbeti dizisini karıştıracak!

Bir Zamanlar Çukurova’nın Şermin’i Sibel Taşçıoğlu, bu sefer de Kızılcık Şerbeti dizisini karıştıracak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 4 sezon boyunca atv ekranında devam eden Bir Zamanlar Çukurova dizisine en başından sonuna kadar büyük katkı yapan isimlerden birisi de Sibel Taşçıoğlu oldu. 2018 yılında başlayan dizi 2022 yılının Haziran ayına kadar devam etti ve Şermin Yaman karakteri izleyicileri gıcık eden birisi olarak hep gündemde kaldı.

Sibel Taşçıoğlu’nun ustalıkla sergilediği performans akıllardan çıkmazken, oyuncunun birbiri ardına önemli dram dizilerinde yer aldığı da kariyerine bakılınca hemen anlaşılıyor. 1976 yılında Bursa’da dünyaya gelen Sibel Taşçıoğlu, hem tiyatro hem sinema hem de dizi sektöründe varlık sergiliyor. Bunun yanı sıra seslendirme sanatçısı da olan Taşçıoğlu, yan rollerde yer alıyor ama başroller kadar etkili olabiliyor.

1990’lı yıllardan itibaren tiyatro sahnelerinde oyunculuk tecrübesi yaşayan Sibel Taşçıoğlu, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünü tamamladı. Farklı rollerle tiyatro sahnelerinde kendisini geliştiren oyuncu, 1990’lı yılların sonundan itibaren de sinemada ve dizilerde çeşitli rollerle dikkat çekmeye başladı.

Çiçek Taksi, Ekmek Teknesi, Medcezir, Muhteşem Yüzyıl Kösem ve Bir Zamanlar Çukurova dizileri, ünlü oyuncunun kadrosunda yer aldığı yapımlar arasındaydı.

Bir Zamanlar Çukurova'nın Şermin'i Sibel Taşçıoğlu, bu sefer de Kızılcık Şerbeti dizisini karıştıracak! 7

Uzun yıllar boyunca birçok dizi ve sinema filminde izlediğimiz oyuncu, yeni sezonda da setlerde yer almaya devam edecek. 4 sezon süren Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Haziran ayında tamamlanmasının ardından yaz dönemini dinlenerek geçiren oyuncu, yeni sezonda yine etkili bir dram dizisinde yer alıyor.

Show TV ekranında yayınlanacak olan Kızılcık Şerbeti isimli dizi ile anlaşan oyuncu, Pembe isimli karakteri canlandıracak. Oyuncunun rolü şimdiden merak konusu. Zira Sibel Taşçıoğlu genellikle hikayenin sivrilen ve öne çıkan karakterlerini başarıyla canlandırmasını iyi biliyor.

Barış Kılıç ve Evrim Alasya ile Sıla Türkoğlu’nun başrolünde yer aldığı Kızılcık Şerbeti isimli dizi, bir aşkın çevresinde iki farklı kültürdeki ailenin yaşadığı çatışmaları ekrana taşıyacak.

Sibel Taşçıoğlu da bu önemli dizide Settar Tanrıöğen, Selin Türkmen ve Füsun Demirel gibi tecrübeli isimlerle birlikte etkili bir karakteri canlandıracak.

Hayata farklı noktalardan bakan iki aile çocuklarının aşk yaşaması üzerinden karşı karşıya gelirken, birbirlerini anlama süreçleri de toplumun birlikte yaşama becerisini geliştirme noktasında önemli mesajlar verecek gibi gözüküyor.