Ana sayfa Dizi Haberleri Çağlar Ertuğrul’dan sonra Teşkilat dizisi o kadar çok değişti ki, kimse tanıyamayacak!

Çağlar Ertuğrul’dan sonra Teşkilat dizisi o kadar çok değişti ki, kimse tanıyamayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında iki sezon devam eden ve çok başarılı işlere imzasını atan Teşkilat dizisinde büyük ayrılıklar yaşandı. En son başrol oyuncusu ve Serdar karakterini canlandıran Çağlar Ertuğrul’un de dizide yer almayacağının ortaya çıkması, büyük bir şok oldu.

Mesut Akusta, Tuncer Salman, Nihat Altınkaya, Ezgi Şenler, Ezgi Eyüboğlu, Hakan Boyav gibi çok önemli isimlerin ayrılıklarının ardından Teşkilat dizisinde büyük kopuşlar meydana geldi.

Başrolde sadece Deniz Baysal’ın kaldığı dizinin hem hikayesi yenilendi hem çekim yeri olarak Ankara’dan vazgeçilerek İstanbul tercih edildi hem de kadroya birçok isim dahil edildi.

TRT1’in çok etkili bir başrol erkek oyuncusu istemesi sonrasında Murat Yıldırım’a yapılan teklifin sonucu merak edilirken, ünlü oyuncunun diziye katılması durumunda Ramo ve Aziz dizilerinden sonra bir kez daha aksiyon dolu bir yapımla izleyici karşısına çıkma ihtimali belirdi.

Çağlar Ertuğrul'dan sonra Teşkilat dizisi o kadar çok değişti ki, kimse tanıyamayacak! 41

Başroldeki Ömer karakteri için Murat Yıldırım konusunda son karar beklenirken, dizinin oyuncu kadrosuna birbirinden farklı isimlerin katılmış olması da yeni sezon hikayesinin çok farklı olacağını gösteriyor.

Ankara’da 2 sezon süren ve kış aylarında soğuk havalar nedeniyle ekibi çok zorlayan set ortamı artık İstanbul’da daha kabul edilebilir düzeye gelecek. Bunun oyuncular üzerinde de olumlu etki yapması bekleniyor.

Basına yansıyan haberlere göre Teşkilat dizisinin oyuncu kadrosu baştan aşağıya değişti. Deniz Baysal’ın yine başrol kadın oyuncusu olarak yer alacağı diziye; Yunus Emre Yıldırımer, Yunus Narin, Levent Can ve Seren Deniz Yalçın, Ebru Nil Aydın, Cansu Tuman ve Ergün Metin katıldı.

Çağlar Ertuğrul'dan sonra Teşkilat dizisi o kadar çok değişti ki, kimse tanıyamayacak! 42

Teşkilat dizisinde birbirinden farklı yeni karakterler ve yeni oyuncular ile ilk iki sezondan çok daha farklı bir hikaye düzeni izleyicileri karşılayacak.

Ethem Özışık’ın titizlikle yazdığı senaryoyu hayata geçiren yönetmenler Burak Arlıer ile Gül Sarılaltın ve oyuncu ekibi yeni sezonda izleyicileri fazlasıyla şaşırtacak.

Üçüncü sezon çekimleri için Tokat’ta başlayan ilk sahne çekimlerinin ardından ekibin İstanbul’a geçerek, diziye burada devam etmeleri bekleniyor.