Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece koronaya yakalandı ama Yasak Elma için de durum pek iç açıcı değil!

Eda Ece koronaya yakalandı ama Yasak Elma için de durum pek iç açıcı değil!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de Pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma dizisinin setinden koronavirüs haberi geldi! Yakın dönemde Eda Ece yine koronaya yakalanmış ve dizideki sahneleri azaltılarak karantina sürecinin bitiminde sete dönmüştü. Fakat bu kez Eda Ece’nin virüse yakalanmasıyla birlikte bir başka dikkat çekici durum daha ortaya çıktı.

Pek çok dizi setinde şu sıralar virüs yayılmakta. Omicron varyantının çok hızlı bir şekilde ilerlediğini uzmanlar da ifade ediyor. Fakat işyerlerinde, toplu taşımalarda, kalabalık yerlerde insanlar kendilerini korumaya çalışsa da virüsün yayılışı hızlanmakta.

Onlarca kişinin çalıştığı set ortamlarında da pek çok önlem alınıyor. Çalışanlar ve oyuncular sürekli testlerden geçiriliyor, sette maskeler hep takılı vaziyette geziliyor, mekanlar dezenfekte ediliyor, sürekli havalandırılıyor.

Tüm önlemlere karşın yakın zamanda ekranda yer alan dizilerin setlerinden sıklıkla koronavirüs haberleri gelmeye devam ediyor. Eda Ece de bir kaç gün önce virüsü tekrar kaptığını ve evinde dinlendiğini sosyal medyadan paylaştı.

Eda Ece koronaya yakalandı ama Yasak Elma için de durum pek iç açıcı değil! 8

Fakat Ece’nin bu paylaşımı, hafta başında yeni bölümü birlikte izlemek için evinde verdiği küçük parti akıllara geldi! Dizideki bazı oyuncuların da olduğu ev partisinde Ece Dizdar ve Melisa Doğu da bulunuyordu. Eda Ece’nin koronaya yakalanmasından sonra bu isimlerin de virüsü kapıp kapmadıkları merak konusu şimdi! Dizinin Pazartesi akşamı 128. bölümünün yayınlanması bekleniyor.

Eda Ece’nin koronaya yakalanmasıyla tüm set çalışanları ve oyuncuların testten geçirilmiş olması muhtemel. Ece’nin karantina sürecinde senaryonun da oyuncunun karantina süresine göre ayarlanacağı aşikar.

Eda Ece koronaya yakalandı ama Yasak Elma için de durum pek iç açıcı değil! 9
Ancak bir başka durum daha söz konusu. Zira Eda Ece, Fox TV’nin yeni yarışma programı ‘Maske Kimsin Sen?’ programında da yer alıyor. Melis Sezen, Doğu Demirkol ve Alican Yücesoy’un jürisinde yer aldıkları programda çalışanlar da şu anda temaslı durumdalar!

Bakalım Eda Ece’nin yer aldığı Yasak Elma ve yarışma programından başka kişilerde de virüs çıkacak mı? Henüz bir bilgi yok ama önümüzdeki günlerde durum netleşecektir.

Bu arada Eda Ece, takipçilerine virüsü kaptığını ve son durumunu şu sözlerle dile getirdi: “İkinci kez Covid-19’a yakalandım. Yasak Elma, Maske Kimsin Sen’e ve ev halkına hayırlı olsun. Şaka bir yana, gayet iyiyim, daha önce kovid geçirdiğim ve iki aşı olduğum için hafif atlatıyorum. Aşısızken, İlk kovidim çok daha beterdi. Tavsiyelere uyun, kendinize iyi bakın, Önce sağlıkb”