Ana sayfa Dizi Haberleri İzleyicisinin önemli bir bölümünü kaybeden Teşkilat’ın üçüncü sezonu olacak mı?

İzleyicisinin önemli bir bölümünü kaybeden Teşkilat’ın üçüncü sezonu olacak mı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları yayınlanan Teşkilat ve Yargı dizileri sezon sonuna yaklaştıkça izleyici kaybı yaşıyor… Özellikle Teşkilat dizisi ilk başladığı dönemden şimdiye kadar ciddi bir izleyici kaybına uğradı. Bu durum reytinglere yansıdı ve dikkat çeken bir durum oluştu.

Mesut Akusta’nın geçtiğimiz haftalarda hikayeden ayrılmasının ardından başrol oyuncuları Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal’ın öne çıktığı dizide, 42. bölüm geride kaldı… Teşkilat dizisi ilk başladığında çift haneli oranlar elde edebilen bir yapımdı. Ayrıca ikinci sezon başlarında da yine çok iyi reytingler alan dizi yüzünden rakip kanallardaki birçok yapım reyting elde edemedi ve erken finaller yapmak durumunda kaldı.

Teşkilat dizisinin Yargı’nın başlamasından sonra gerilemeye başladığını gördük. 2022 yılı ile birlikte de Teşkilat’ın artık eski gücünü kaybetmekte olduğu reytinglere yansıdı. Şu anda gelinen noktada ise başladığından bugüne dizinin neredeyse yüzde 40’tan fazla izleyicisini kaybettiğini söylemek yanlış olmayacaktır.

Teşkilat dizisinde aksiyon dolu sahnelere yine de büyük ilgi olduğunu söylemek lazım. Ramazan ayının da etkisiyle 42. bölüm bugüne kadar dizinin aldığı en düşük reytingler olarak gözüküyor. Bu hafta, Teşkilat’ın tüm kişiler ve ABC1 gruplarında üçüncülük ve AB’de de ikincilik elde ettiğini belirtelim.

Teşkilat dizisinin üçüncü sezonda da devam edip etmeyeceği henüz net değil. Birçok dizi hayranı devam etmesini isteyecektir. Ancak devam edilir ise yine çok iyi reytingler alıp alamayacağı belirsiz. Teşkilat’ın aksiyon dolu hikayesine her zaman ilgi olacaktır ama reytinglerin eskiye geri dönmesi pek de mümkün gözükmüyor.