Ana sayfa Dizi Haberleri Süslü Korkuluk’ta sular durulmuyor! İki kez başrol kadın oyuncusunun ayrılığıyla sarsılan dizide bomba gibi bir gelişme daha var!

Süslü Korkuluk’ta sular durulmuyor! İki kez başrol kadın oyuncusunun ayrılığıyla sarsılan dizide bomba gibi bir gelişme daha var!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – OGM Pictures’ın yapımcılığını üstlendiği Süslü Korkuluk dizisinin üzerindeki kara bulutlar bir türlü dağılmıyor. İki kez başrol kadın oyuncusunun ayrıldığı dizide yine büyük bir değişiklik var.

Başrolünde Çağatay Ulusoy’un yer alacağı Süslü Korkuluk dizisi Netflix’te yayınlanacak. Dizinin çekimleri başladıktan kısa süre sonra başrol kadın oyuncusu Esra Bilgiç’in ayrılık haberiyle sarsılan dizide bir değişiklik daha yaşandı. İddiaya göre dizinin Süslü Korkuluk olan adı değiştirilerek Terzi oldu. Dizi Terzi ismiyle izleyicinin karşısına çıkacak.

Yönetmenliğini Cem Karcı’nın üstlenidiği dizinin çekimleri devam ediyor ancak hala başrol kadın oyuncusu yok. Dizinin başrol kadın oyuncusu olarak ilk önce Alina Boz ile anlaşılmıştı. Ancak Boz projeden çekilmişti. Ardından Esra Bilgiç ile kadın başrol oyuncusu olarak anlaşılmıştı. Ancak kısa süre sonra Bilgiç de projeden ayrıldığını açıklamıştı.

Süslü Korkuluk’ta sular durulmuyor! İki kez başrol kadın oyuncusunun ayrılığıyla sarsılan dizide bomba gibi bir gelişme daha var! 7

Gelen bilgilere göre Esra Bilgiç’in 2023 yılının sonuna kadar OGM Pictures projelerinde yer alması gibi bir şart getirilmesi de oyuncuyu rahatsız etmişti. OGM Pictures’ın patronu Onur Güvenatam’ın sürekli sözleşme ile ilgili yeni taleplerde bulunmasından hoşlanmayan Esra Bilgiç de diziden ayrılmaya karar vermişti.

Bu arada diziden gelen güzel haberler de var. Gelen son habere göre dizi üç sezonun garantisini aldı, anlaşmayı imzaladı. Netflix için çok sıra dışı olan bu anlaşmaya göre Süslü Korkuluk üç sezon bir kerede çekilecek. Yani dizi Netflix gibi çok güçlü bir yayın kuruluşunu prensiplerinin dışına çıkarmayı başardı. Bu durum herkesin diziyle ilgili merakını daha da artırdı.

Çekimleri devam eden dizi üç sezon olacak ve tüm sezonlar bir kerede çekilecek. Üç sezonun çekilmesi eylül ayına kadar sürecek. Netflix’te ekrana gelecek olan Süslü Korkuluk’un izleyiciyle buluşması 2022’nin sonu ya da 2023’ün ilk günlerini bulacak. Dizide Çağatay Ulusoy’un yanı sıra Uğur Yücel, Olgun Şimşek, Salih Bademci ve Ece Sükan da rol alıyor.