Ana sayfa Sosyal Medya Ece Uslu’nun evlilik itirafı; Bir dönem evlenip çocuk yapmayı çok istedim!..

Ece Uslu’nun evlilik itirafı; Bir dönem evlenip çocuk yapmayı çok istedim!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Pandemiden dolayı iki senedir İzmir’in Çeşme ilçesinde yaşayan ünlü oyuncu Ece Uslu, İstanbul’a geri döndü. Dram yapımların aranılan oyuncusu Ece Uslu en son çekimleri Mersin’de yapılan Sonsuz Aşk isimli sinema filminde rol aldı.

Sinema filminin çekimlerini yeni bitiren Ece Uslu, Yasemin Özçelik’in YouTube’daki programına konuk oldu. Oyuncu programda özel hayatı ve iş yaşamıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Küçükken balerin olmak istediğini belirten Ece Uslu, teyzesi ünlü tiyatro sanatçısı Nedret Güvenç’in kendisini Başak Gürsoy Ajans’a yönlendirmesiyle oyunculuk serüveninin başladığını söyledi.

Oyunculukta kurallarının olmadığını söyleyen Ece Uslu, ” İnandığım ve üstesinden gelebileceğimi düşündüğüm projelerde yer alırım. Gerçekten senaryoya ve ekibe inanmam gerekiyor. 30 seneyi aşkın süredir sektördeyim, deneyimlerimle projelere yaklaşımlarım çok başka oluyor, kendimi koruyabiliyorum. Artık mağdur ya da güçlü kadın karakterlerden ziyade farklı karakterler canlandırmak istiyorum seri katil vb”. dedi.

Ece Uslu'nun evlilik itirafı; Bir dönem evlenip çocuk yapmayı çok istedim!.. 7

Ece Uslu Yasemin Özçelik’in evlenmeyi hiç düşünmedin mi? sorusuna, “Bugüne kadar 3 veya 4 kişiden evlilik teklifi aldığını belirterek, “Bekar olmak benim için bir seçim. 30 yaşından sonra evlenip çocuk yapmayı çok istedim ama olmadı artık çok tercih etmiyorum. Zorlamanın anlamı yok diye düşünüyorum”açıklamasını yaptı.

Oyuncu, estetik konusunda ise şu açıklamayı yaptı; “Yüzümde minik dokunuşlar var, botoks yaptırıyorum. Kendimi çizgilerimle ekranda bir karakteri canlandırırken görmeyi isterim. Kilo aldığımda çok mutsuz bir insan oluyorum bu yüzden dikkat ederim, sağlıklı besleniyorum.”