Ana sayfa Dizi İzle Jet Sosyete 2. Sezon 1. Bölümünü Full HD İzle

Jet Sosyete 2. Sezon 1. Bölümünü Full HD İzle

tarafından ker_def

Jet Sosyete dizisi 2. sezonuna 10 Ekim Çarşamba akşamı tv8 ekranında başladı. Dizinin reytingleri özellikle AB grubunda çok iyi geldi.

BKM yapımcılığında; yönetmen Hakan Algül tarafından hayata geçirilen Jet Sosyete yıldız oyuncu kadrosu ile ekranlarda komedi fırtınası estiriyor. Videodan Jet Sosyete dizisinin 2. sezon 1. bölümünün tamamını full hd olarak izleyebilirsiniz.

Jet Sosyete oyuncu kadrosu bir hayli geniş! İşte dizide yer alan isimler; Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt, Sarp Apak, Ayşenil Şamlıoğlu, Bartu Küçükçağlayan, Aslı Bekiroğlu, Hasibe Eren, Enis Arıkan, Şahin Irmak, Emre Taştekin, Tuğba Çom Deniz, Cengiz Ecem Uzun.

Aile Arasında filminin yapımını üstlenen BKM, bu dizinin de yapımcısı oldu. Dizi, Star TV ekranlarında yayın hayatına başladı.İlk sezonu beğin topladıktan sonra ikinci sezon öncesi tv8 ekranlarına transfer oldu.

Jet Sosyete’nin çok da güzel bir konusu var: Orta halli bir ailenin bir anda büyük servetlere kavuşup sosyete hayatına geçişi işlenmekte.Jet Sosyete yeni bölümüyle Çarşamba 20.00’da Tv8’de!