Ana sayfa Dizi Haberleri Jet Sosyete 2. sezon kamera arkası görüntüleri çok eğlenceli

Jet Sosyete 2. sezon kamera arkası görüntüleri çok eğlenceli

tarafından ker_def

tv8 ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanan Gülse Birsel imzalı jet sosyete dizisinin hazırlıkları devam ediyor. Dizinin izleyici ile buluşmasına az bir süre kalmasına karşı tam olarak hangi gün başlayacağı belli değil.

Dizinin 2. sezonunda bir değişim olması bekleniyor. Oyuncuların set arkasındaki eğlenceli halleri izleyicileri de mest edecek… Tanıtım klibinin çekimleri sırasında yaşananlar youtube’da paylaşıldı. Videodan o keyifli anları izleyebilirsiniz..

Senaryosunu Gülse Birsel’in kaleme aldığı, yapımcılığını BKM’nin üstlendiği ve yönetmen koltuğunda ise Hakan Algül’ün oturduğu Jet Sosyete, yeni sezonuyla rüzgar gibi geliyor.

Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt, Gülse Birsel, Sarp Apak, Bartu Küçükçağlayan, Ayşenil Şamlıoğlu, Hasibe Eren, Enis Arıkan, Şahin Irmak, Tuğba Çom Makar, Aslı Bekiroğlu, Deniz Cengiz, Ecem Uzun, Emre Taştekin, Yasemin Sakallıoğlu ve Nursena Yılmaz gibi önemli isimlerin başrollerini paylaştığı diziden yayınlanan ilk tanıtım, yeni sezonda kahkahanın artacağının sinyallerini verdi.