Ana sayfa Dizi Haberleri Jet Sosyete dizisi hayranları dikkat! Yeni bölüm geliyor ama bir değişiklik var!

Jet Sosyete dizisi hayranları dikkat! Yeni bölüm geliyor ama bir değişiklik var!

tarafından ker_def

Gülse Birsel’in senaristliğini üstlendiği ve başrolünde yer aldığı Jet Sosyete dizisi 2. sezon 19. bölümüyle izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Çağlar Çorumlu, Cengiz Bozkurt, Hasibe Eren, Derya Kardaş, Şahin Irmak, Aslı Bekiroğlu, Sarp Apak gibi önemli isimleri bünyesinde bulunduran Jet Sosyete, eğlence arayan izleyiciler için iyi bir alternatif konumunda. Ancak dizinin müdavimlerinin dikkat etmesi gereken bir konu var. Jet Sosyete artık gün değiştirdi. 20 Mart Çarşamba günü değil, 21 Mart Perşembe günü ekranda yer alacak. tv8’de bugüne kadar Çarşamba akşamarı yayınlanan dizi, yeni gününde ilk kez 21 Mart Perşembe akşamı hayranları ile buluşacak.

Jet Sosyete’nin 2. sezonundaki 19. bölümünde neler yaşanacağı ile ilgili detaylar gelmeye devam ediyor. Videodan ön izleme görüntülerini izleyebilirsiniz. Ayrıca haberimizin devamında bu bölümde yaşanacakların detayını bulabilirsiniz.

Ozan kendine spor bir araba beğenmiştir fakat Cengiz para harcamak istememektedir. Zahide’nin tavsiyesiyle Ozan’a bunu direk söylemek yerine Ozan’ı arabadan soğutma yöntemine başvurur. Bu yöntem başarılı olur fakat arabayı o kadar beğenir ki gizlice kendisine satın alır. Bu gerçeği gizleme çabaları eline yüzene bulaşır.

Yaşar, zammından kalan parayı almaya çalışırken Cengiz zorluk çıkarır. Bu duruma çok bozulan Yaşar işe gitmeme kararı alır. Bu durumda Yüksel ailesinin diğer fertleri iş aramak ve çalışmak zorunda kalır.

Bir tekstil firmasında işe girmek için İlayda ve Tony’den zorla tavsiye mektupları toplayan Gündüz, daha sonra Özpamuk ve E-lay tekstilin başına bela olur. Ailede herkes bir iş peşinde koşmaya çalışırken ev işlerinin bütün yükü de Yaşar’a kalır.

Şennur, eski tanıdığı bir doktordan bedava ameliyat sözü alınca acilen ameliyat olmaya karar verir. Fakat hiçbir komşusu ve tanıdığı yanında refakatçı olarak kalmak istemez ve çeşitli bahanelerle reddeder. Bu sırada hayır işlerine kafayı takmış olan Gizem, Şennur’a refakatçilik yapar.