Ana sayfa Dizi Haberleri Jet Sosyete dizisinde Cengiz’in hamlesi, Gizem’i büyük şüpheye düşürecek!

Jet Sosyete dizisinde Cengiz’in hamlesi, Gizem’i büyük şüpheye düşürecek!

tarafından zk zk

tv8’in sevilen dizisi Jet Sosyete’nin yeni bölümü 19 Aralık Çarşamba günü yayınlanacak. Dizinin 2. sezon 10. bölüm tanıtımı ekrana geldi.

hazırlanıyor. Gülse Birsel’in senaryosunu yazdığı ve Gizem karakterine hayat verdiği dizide Zahide Hanım’ın ayağını incitmesinden sonra Gizem hemşire rolüne soyunuyor.

Zahide Hanım, acıklı bir şekilde kendisine kimin bakacağını sorarken, Gizem, kayınvalidesine bakmaya çoktan gönüllü olduğunu gösteriyor.

Jet Sosyete dizisinde Cengiz'in hamlesi, Gizem'i büyük şüpheye düşürecek! 7

Bu arada Cengiz’in bir vasiyet yazdığını öğrenen Gizem, vasiyetin peşine düşüyor. Zahide, neden bu kadar merak ettiğini sorunca Gizem, kayınvalidesine komik bir yanıt veriyor.

Cengiz Bozkurt, Çağlar Çorumlu, Hasibe Eren, Derya Karadaş, Şahin Irmak’ın oynadıkları dizinin yeni bölümü, yine kahkaha bombardımanı.

İşte 2. sezon 10. bölüm tanıtımı:

Dizinin son bölümünde neler yaşandı?

Depoda Ozan’dan kalan temizlik robotunun bulunmasıyla Safiye’nin hayatı değişir. Artık bel ağrılarından kurtulmuştur. Zahide yüzünden robotun bozulması Yüksel ile Özpamuk ailelerinin arasında gerginliğe neden olur.

Gündüz, kısa yoldan para kazanma çabalarına Alara ve Ozan’ı da dahil eder. Emlakçılarla anlaşan Gündüz, Alara ve Ozan’ı sahte alıcı olarak pazarlığa sokup alıcıları yanıltmaktadır. Fakat işler istediği gibi yürümez.

Melike, internette arkadaş bulma sitelerinden kendine flört aramaktadır. Bunu öğrenen Ozan, Melike’ye tekrar yaklaşabilmek için aynı internet sitesine üye olur. Ama hiçbir şey umduğu gibi sonuçlanmaz.

Kumsal ve Şennur’un arası, Kumsal’ın Yıldız’ın gözünün hala dışarda olduğunu öğrenmesiyle tekrar düzelir.

Gizem’in Zehir Zıkkım dizisindeki rol arkadaşı Mehmet diziden kovulmamak için artık Gizem’e iyi davranmaya ve aralarını düzeltmeye karar verir. Cengiz her şeyi yanlış anlar ve kıskançlık krizleri geçirir.