Ana sayfa Dizi Fragmanları Jet Sosyete ekrana nasıl veda edecek? 39. bölüm 2. tanıtımı

Jet Sosyete ekrana nasıl veda edecek? 39. bölüm 2. tanıtımı

tarafından zk zk

Jet Sosyete dizisi yarın akşam (2 Mayıs) final bölümüyle ekrana gelecek.

Gülse Birsel’in hem senaryosunu yazdığı hem de oynadığı dizide Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Enis Arıkan, Cengiz Bozkurt gibi isimler de yer alıyor.

Dizinin yeni sezonda bir internet platformunda yayınlanacağı ve süresinin de daha düşük tutulacağı öğrenilmişti.

Jet Sosyete’nin 39. son bölümünden 2. tanıtım da yayınlandı. Dizinin ekrana nasıl veda edeceği merak konusu.

Tanıtımdan ipuçları edinebilirsiniz.

Finalde neler olacak? İşte son bölüm konusu:

Yüksel Ailesi ve Talip nişan için hazırlıklara başlamıştır. Ancak Şennur, hala bu nişanı engellemeye çalışmaktadır ve Talip’in ocak başını kapatıp kredi kartlarını bloke ederek tüm parasına el koyar. Fakat bu sefer Talip’in de bazı planlarının olacağını hesaplayamaz.

Yüksel Ailesi’nin yaşadığı villaya kiracı adayı çıkar. Ev konusunda çok ısrarcı olan çifti, Cengiz ve Zahide çok severler ve evi onlara kiraya vermek isterler. Önceleri Gizem, bu duruma karşı çıksa da yavaş yavaş ikna olur. Yüksel Ailesi, kiracı adaylarını evden soğutmak için her türlü yöntemi denerler ama sonuç alamazlar. Sürpriz bir şekilde çiftin evden vazgeçmesi beklenmedik bir nedenden olur.

Tony’nin rahatsızlanması sonucu bir fobisi ortaya çıkar ve bu da onu ofisin yakınında ev arayışına iter. Ancak bu çabası sonucu kendisini daha da kötü hissettirecek şeyler yaşanır ve anlamlandıramadığı kabuslar görmeye başlar.

İlayda, sivri dili ve küstahlığı ile çevresindeki herkesi teker teker kırmaktadır. Chia’daki Nilüfer konserine birlikte gitmek için tek bir insan bile bırakmamıştır çevresinde. Hatasını anlayan İlayda, Talip ve Yıldız’ın nişanına gider. Alara’nın sürpriz olarak tüm nişan davetlilerini Nilüfer’in konserine götürmesiyle keyifli bir nişan eğlencesi ve konser yaşanır.