Ana sayfa Sosyal Medya Kaan Urgancıoğlu, cüzdanını hiç tahmin etmediği bir yerde bulunca, vaad ettiği ödülü ne yapacağını şaşırdı!

Kaan Urgancıoğlu, cüzdanını hiç tahmin etmediği bir yerde bulunca, vaad ettiği ödülü ne yapacağını şaşırdı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Kanal D’nin Pazar akşamlarına damgasını vuran dizisi Yargı’da Ilgaz Savcı olarak ekranlara gelen Kaan Urgancıoğlu, geçtiğimiz hafta sosyal medyada yaptığı bir kayıp ilanı ile dikkatleri çekmişti! Oyuncu, cüzdanını kaybettiğini belirterek takipçilerinden yardım istemişti.

12 Aralık günü öğlen saatlerinde twitter hesabından cüzdanını kaybettiğini söyleyen Kaan Urgancıoğlu,”Cüzdanımı kaybettim, bulan var mı?” diye sormuştu. Oyuncunun bu paylaşımı üzerine bazı hayranları esprili göndermeler yaparken, kimseden bulunduğuna dair bir bilgi de gelmemişti.

Kaan Urgancıoğlu, cüzdanını hiç tahmin etmediği bir yerde bulunca, vaad ettiği ödülü ne yapacağını şaşırdı! 8

Cüzdanından haber gelmeyen oyuncu, bu mesajından bir kaç saat sonra twitter hesabından bu kez bulana bir ödül vaad etti. Kaan Urgancıoğlu, “Bulana ellerimle teyzemin tarifi müthiş bi spagetti hazırlıycam” şeklinde bir mesaj yayınladı.

Oyuncunun fanları, durumu tiye alıp Ilgaz ve Ceylin’in Kapadokya’ya gidip balona binmemesine gönderme yaparak, ‘cüzdanını kaybettiğin için mi balona binemediniz?’ şeklinde espriler bile yapmıştı.

Kaan Urgancıoğlu, bir kaç gün sonra cüzdanını buldu! Ancak hiç de tahmin etmediği bir yerde! Oyuncu, durumu yine bir tweet ile duyurdu takipçilerine! Urgancıoğlu’nun sokakta kaybettiğini sandığı cüzdanı, evinden çıktı!

Kaan Urgancıoğlu, cüzdanını hiç tahmin etmediği bir yerde bulunca, vaad ettiği ödülü ne yapacağını şaşırdı! 9

Oyuncu, “Cüzdanımı buldum, evden çıktı” diyerek haber verdi ama vaad ettiği makarna ile ilgili olarak da kafasının karıştığını söyledi! Urgancıoğlu, “Bulan ben olsam da kaybetme konusunda kendime kızdığım için spagetti konusunda aklım karışık” diye yazdı.