Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisi, izleyenleri ikiye böldü! Sosyal medyada anket başlattılar!

Yargı dizisi, izleyenleri ikiye böldü! Sosyal medyada anket başlattılar!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Yargı dizisinin 18 Aralık akşamı yayınlanan 48. bölümünde izleyenleri üzen gelişmeler yaşandı! Bir kaç haftadır özellikle romantik sahnelerin çokluğuyla Ilgaz ve Ceylin aşkında heyecanlı anlar ekrana gelmişti. Birlikte herkesten kaçıp Kapadokya’ya giden çiftin dönüşünde, hiç bir şey eskisi gibi olmadı ve olmayacak!

Ceylin’in yeğeni Parla’nın Serdar’ın asıl katili olduğunu saklaması, Ilgaz’ı başka kararlar almaya itecek! Zaten Ceylin’in bunu bildiğini ve sakladığını öğrendikten sonra çok gerilen Ilgaz, bir de kendi elleriyle teslim edeceğini söyleyen Ceylin’in onu Bosna Hersek’e kaçırmaya çalıştığını görünce neler yapacağını da hep birlikte izleyeceğiz.

Fakat Yargı dizisini izleyen hemen herkesin artık hemfikir olduğu bir durum var ki Ilgaz ve Ceylin’in ilişkisi artık asla eskisi gibi olmayacak! Adeta sonun başlangıcı gelişmelerle 48. bölümde Ilgaz ve Ceylin ilişkisi başka bir sürece geçti!

Yargı dizisi, izleyenleri ikiye böldü! Sosyal medyada anket başlattılar! 11

Annesi, ablası ve eniştesi ile gözleri yaşlı bir şekilde Parla’yı yolcu eden Ceylin, “Evliliğimi ve hayatımı gömüp geldim!” diyerek Parla’yı kaçırma planını devreye soktu! Ilgaz’ın şüphelenip eve gitmesiyle her şeyi anlaması bir oldu! Bu saatten sonra Ilgaz ve Ceylin’i yine aşk sahnelerinde görmek izleyici için muhtemelen bir hayal olacak! Havalimanına öfkeyle gelen Ilgaz, savcı olarak gereğini yaparken, Ceylin ile ilişkisinde de yeni bir döneme girecekler!

Aslında dizinin 48. bölüm özetini, bölüm başında yer alan bir cümle özetliyordu! James Joyce imzalı “Kaçtığını sanırsın ve kendine çarparsın” sözü, 48. bölümde Ceylin’in ve ailesinin yaşadığını ortaya koyarken, olayların kendilerine döneceğini de işaret ediyordu!

Yargı dizisi, izleyenleri ikiye böldü! Sosyal medyada anket başlattılar! 12

Yargı dizisinde şimdi neler olacağı büyük merak konusu! Ay Yapım imzalı, yönetmenliğini Ali Bilgin’in, senaristliğinin Sema Ergenekon’un üstlendiği dizi, Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz partnerliğinde heyecanla izleniyor. Dizinin ilerleyen bölümlerinde Ceylin ve Ilgaz arasında açılacak uçurumun, ikiliyi nasıl bir cinayete götürdüğü de ayrıca merak konusu!

Yargı dizisi, izleyenleri ikiye böldü! Sosyal medyada anket başlattılar! 13

6 ay sonra olacakları izleyici az çok biliyor! Ceylin, üstü başı kanlı, elinde bir bıçakla ofisine koşarken, Eren de arkasından geliyor! Bu sırada bir çöp konteynırında olay yeri inceleme araştırma yapıyor. Ceylin, kanlı bıçağı bir saksının toprağına sokarken Eren kapıyı kırıp son derece sinirli bir şekilde Ceylin’i alıp önce adli tıpa, oradan da emniyete götürüyor ve ona “Ilgaz Kaya’yı niye öldürdün?” diye soruyor! Ceylin, Ilgaz’ın öldüğünü duyunca şoka girerken, “Ben başkasını öldürdüm” sözleriyle izleyenleri şok ediyor bu kez!

Yargı dizisi, izleyenleri ikiye böldü! Sosyal medyada anket başlattılar! 14

Eren, Ilgaz’ın öldüğünde elinde kolyesinin bulunduğunu söyleyip, Ceylin’e doğumgününde hediye ettiği ve 2. sezon başından beri Ceylin’in boynunda olan kolyeyi, bir delil torbasında gösteriyor! Boynundan birinin sertçe kopardığı izlerden belli olan Ceylin, kahroluyor, bağırıyor!

İşte bu sahnenin öncesinde, Ilgaz ve Ceylin’i o noktaya getirenler, bu sezonun konusu! Şimdi adım adım sona ilerlerken, 48. bölümde herkesi ikileme düşüren konu, izleyiciye sorulmakta!

Ceylin’in Parla’yı kaçırmaya çalışması mı, yoksa Ilgaz’ın bunu öğrenip her şeye rağmen Parla’yı adalete teslim etmeyi seçmesi mi haklı, bu soruluyor!

Yargı dizisinin sosyal medya hesabından sorulan bu soruya izleyicilerden farklı yanıtlar gelmekte. Ancak herkesin kulağında Ceylin’in bir sözü de yankılanıyor: “Dünya özgür kötülerle kaynarken, sırf sen adaletliyim diyebilesin diye, gözüne batan Parla’yı teslim edeceğim sana, ben teslim edeceğim!”

İşte diziyi izleyenleri çok etkileyen ve aynı zamanda Ilgaz’a mı, Ceylin’e mi hak payı verecekleri konusunda ikileme düşüren o sahne…

İşte Yargı dizisinin resmi sosyal medya hesabından başlatılan anket…

Yargı dizisi, izleyenleri ikiye böldü! Sosyal medyada anket başlattılar! 15