Ana sayfa Sosyal Medya Kaan Urgancıoğlu diyor ki, Yargı dizisi ters köşe olmazsa bizim için ters köşe olur!

Kaan Urgancıoğlu diyor ki, Yargı dizisi ters köşe olmazsa bizim için ters köşe olur!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yargı dizisinin ikinci sezonunu heyecanla bekleyen dizi hayranları, senarist Sema Ergenekon’un yeni dönemde nasıl sürprizler hazırladığını merak ediyor. İlk sezonda senaristi birçok kez izleyicileri ters köşeye yatırması ve hiç beklenmedik olayları çok iyi bir kurgu ile sunması izleyicilerin beklentisini de artırdı.

Kanal D’nin yeni sezon lansman gecesine katılan Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu ikilisi, yeni sezonda da yine bomba gibi bölümlerle ekranda yer alacaklarını söyledi. Yargı dizisi hayranları da sürprizleri merakla bekliyor. Dizinin ikinci sezon öncesi yayınlanan fragmanlarda Ceylin’in Ilgaz’ı öldürdüğüne yönelik verilen imaj herkesi şaşırtmıştı. Tabii ki hikayenin ilerleyen dönemlerinden bir sahnenin yansıtıldığı ve bu sürece nasıl gidildiğinin ikinci sezonda anlatılacağına yönelik bir beklenti var.

Sema Ergenekon’un hikayeleri yazarken sürprizlerle herkesi şaşırtması durumuna artık oyuncular da alıştı. Pınar Deniz, ikinci sezon öncesinde şu açıklamayı yaptı: “Bizim işte ne söylersek spoiler olduğu için hiçbir şey söyleyemiyorum. Ama çok daha fazla ters köşelerin olduğu bir sezon geliyor.”

Kaan Urgancıoğlu da partneri ile birlikte katıldığı Kanal D yeni sezon tanıtım gecesinde senaryoya dikkat çekti. Oyuncu, yeni sezon ile ilgili şöyle konuştu:

Kaan Urgancıoğlu diyor ki, Yargı dizisi ters köşe olmazsa bizim için ters köşe olur! 7

“Zaten geçen sezonumuz komple ters köşelerle geçti. Ters köşe olmazsa, ters köşe olur bizim için. Çok güzel, iddialı ilk bölüm. Açıkçası ben neler olacağını bilmiyorum, ben de merak ediyorum. Pınar’ın dediği gibi ben de bütün yaz boyunca ölüp ölmediğim ile ilgili sorularla muhatap oldum. Açıkçası bilmiyorum, göreceğiz, biz de heyecanlıyız.”

Zor bir iş yaptıklarını anlatan Kaan Urgancıoğlu, izleyicilere de kendilerini takip ettikleri için teşekkür ettiğini sözlerine ekledi. Yargı dizisinin ikinci sezon açılışı yani 35. yeni bölümü 18 Eylül pazar akşamı ekranlara gelecek.