Ana sayfa Sosyal Medya Kaan Urgancıoğlu video paylaştı, nerede olduğu soruları yağdı!

Kaan Urgancıoğlu video paylaştı, nerede olduğu soruları yağdı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarındaki Yargı dizisi ile şu sıralar gündemde olan Kaan Urgancıoğlu, dizi sezon finali yapar yapmaz soluğu tatilde aldı! Uzun süredir dinlenen oyuncu, yaz sezonunda çalışmamayı tercih etti.

Yaptığı bazı paylaşımlarda saçı sakalı birbirine karışmış görüntüsü ile de yaz rehavetine kendisini bıraktığını gösterdi oyuncu. Sezonda son derece yoğun bir çalışma temposu yaşayan Kaan Urgancıoğlu’nun tatilde kendisini iyiden iyiye bıraktığı da bu fotoğraflara yansıdı…

Netflix’teki Aşk 101 ve devamı olan Aşk 102 dizisinde de Pınar Deniz ile başrolde yer alan Kaan Urgancıoğlu, bir kaç sezondur üstüste çalışıyor. Yeni sezonun çekimlerine de bir kaç hafta içinde başlanacağı düşünülünce oyuncu, son tatil günlerini de değerlendirme peşinde…

Ilgaz Savcı olarak Yargı dizisini beğenilen isimlerinden birisi olan Kaan Urgancıoğlu, zaman zaman tatil pozlarını paylaşarak hayranlarını mutlu ediyor. Ancak bir taraftan da merak içinde bırakıyor!

Son olarak Instagram hesabından bir video yayınlayan oyuncuya en çok sorulan soru, orasının neresi olduğuydu! Mekan belirtmeyen Urgancıoğlu, herkesi merakta bıraktı!

Paylaşımın altına oyuncunun takipçileri ‘Savcım neredesiniz?’ sorularıyla oyuncunun paylaştığı manzaranın nereye ait olduğunu anlamaya çalışıyor.

Bazı takipçileri de Yargı dizisini özlediklerini belirterek sabırsızlandıklarını ifade eden yorumlar yapıyorlar. Dizinin çekimleri henüz başlamadı. Ancak senarist Sema Ergenekon, bir süre önce yeni sezonu yazmaya başladığını instagram hesabından duyurmuştu.

Bu arada dizinin başrollerinden Pınar Deniz ise Disney Plus’ın Avcı dizisinin çekimlerinde şu sıralarda. Hala süren çekimlerin bir kaç hafta içinde biteceği tahmin ediliyor! Zira Yargı dizisinin çekimlerinin de Ağustos sonunda başlayacağı tahminleri yapılmakta…