Ana sayfa Sosyal Medya Yargı dizisinin Emmy ödülü kazanması Pınar Deniz’e tarif edilemez duygular yaşattı!

Yargı dizisinin Emmy ödülü kazanması Pınar Deniz’e tarif edilemez duygular yaşattı!

tarafından ker_def

Pazar akşamlarının vazgeçilmez dizilerinden olmayı başaran Yargı, üçüncü sezonda da çok etkili bir hikaye ile izleyicilerini Kanal D ekranında buluşturuyor.

Sadece ülkemizde değil, yurt dışında da geniş bir izleyici kitlesine hitap eden dizinin ödül alması ise bir başka gurur yaşattı.

Ay Yapım imzalı dizi, 51. Uluslararası Emmy Ödülleri’nde ‘Telenovela’ ödülünü aldı. Yargı ekibi ABD dönüşü İstanbul Havalimanında çiçeklerle karşılandı.

New York’ta yapılan 51. Uluslararası Emmy Ödülleri Töreninde dizinin yapımcısı Kerem Çatay, yönetmeni Ali Bilgin, senaristi Sema Ergenekon ile başrol oyuncuları Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz birlikte katıldı.

Yargı ekibi, ödül töreninin ardından yurda dönüş yaptı. İstanbul Havalimanında (İGA) coşku ile karşılanan ve gazetecilere açıklamalarda bulunan ekip gururlu olduklarını dile getirdi.

Tarif edilemez duygular içinde olduğunu dile getiren Pınar Deniz şu sözleri ile dikkatleri çekti:

“En iyi ‘Telenovela’ ödülünü aldık. Hepimiz çok heyecanlıydık. Ben ilk defa katıldım, tabi ki dizimize çok güveniyordum; çünkü Sema Ergenekon harika bir hikâye yazdı, Ali Bilgin harika bir dünya yarattı. Ben başlarda “Acaba ödülü alır mıyız? “diye düşündüm ve açıkçası alınca ekstra şaşırdım. O yüzden çok mutluyum.”

Kaan Urgancıoğlu ise duygularını şu sözlerle ifade etti: “Gerçekten beklemiyordum, şunu söyleyebilirim ki bizden kazandığımızı çok iyi sakladılar ve biz de son saniyeye kadar bilmiyorduk. Çok mutlu ve gururluyuz.”