Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma 6. sezon tamam ama 7. sezonu şimdiden unutun!

Yasak Elma 6. sezon tamam ama 7. sezonu şimdiden unutun!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 146. bölümü ile 5. sezon finali yapan Yasak Elma dizisi, Fox TV’nin en uzun soluklu dizisi olarak merakla takip edilmekte. Entrikası bol dizi, bambaşka bir konu ve hikaye ile başladığı yoluna absürt komedi olarak devam ediyor. Diziden ayrılanların yanında pek çok isim de farklı sezonlarda dahil oldu yapıma.

Yasak Elma dizisinde değişmeyen başroldeki iki isim ise Eda Ece ve Şevval Sam! Dizinin 5. sezon finali sonrasında bu iki ismin de değişme ihtimali ortaya çıkmıştı! Zira aşağı uçan arabada Yıldız, Ender ve Çağatay vardı. Berk Oktay’ın oynadığı Çağatay’a ne olacak izleyip göreceğiz ama muhtemelen kazada ölecek! Zira oyuncu, atv’nin bir başka dizisine transfer oldu.

Yasak Elma 6. sezon tamam ama 7. sezonu şimdiden unutun! 8

Sezon finalinden beri Yıldız ve Ender karakterlerinin dizide devam edip etmeyeceği konuşuluyordu. Eda Ece, geçtiğimiz günlerde dizinin ilk iki sezonunda kardeşi Zeynep’e hayat veren Sevda Erginci ile buluştu. Bu buluşmada magazincilerle karşılaşan oyuncu, Yasak Elma dizisi ile ilgili tüyolar verdi…

Eda Ece, Şevval Sam ve kendisinin dizinin 6. sezonunda da devam edeceklerini belirterek aylardır yaşanan bu kafa karışıklığını da gidermiş oldu! Bu arada Ece, yaptığı açıklama ile Yasak Elma’nın 6. sezon sonunda final yapacağını da ilk kez açıkladı!

Yasak Elma 6. sezon tamam ama 7. sezonu şimdiden unutun! 9

Sezona Eylül’de başlaması beklenen dizi için verdiği tüyolarda oyuncu, bu sürenin daha da uzayabileceğini ortaya koydu! Dizinin Ekim ayına kadar toplanmayacağı bilgisi ile birlikte, izleyenlerin bir süre daha yeni bölümler için beklemesi gerekeceğini vurgulamış oldu!

Oyuncunun bu sezon izleyicinin Yasak Elma ile daha geç buluşacağı sözlerinin yanı sıra bir başka cümlesi de büyük dikkat çekti! Eda Ece, dizinin 7. sezonunun olmayacağı ilk kez açıklamış oldu!

Ece’nin ‘final sezonu’ olarak nitelemesi, 6. sezonun son sezon olacağının da tüyosuydu! “Yasak Elma, Ekim ayına kadar toplanmayacak. Ekim ayına kadar boşum. Bir final sezonu yapmak için ekim ayında toplanıyoruz. Hak ettiği finali yapalım Yasak Elma’ya sonrasına bakacağız” diyen Eda Ece’nin açıklaması sonrasında Yasak Elma izleyicileri, son sezonu izleyeceklerini öğrenmiş oldular!

İşte Eda Ece’nin o röportajının tamamı…