Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kaan Urgancıoğlu’ndan bu çılgınlığı yapmasını ailesi bile beklemiyormuş!

Kaan Urgancıoğlu’ndan bu çılgınlığı yapmasını ailesi bile beklemiyormuş!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kaan Urgancıoğlu, Yargı dizisiyle iki sezondur başarılı bir performans ortaya koyuyor. Oyuncu, ayrıca yaz dönemi için de Melisa Aslı Pamuk ile birlikte Sen Büyümeye Bak isimli sinema filminde aynı seti paylaşacak.

Projenin Netflix için çekildiğini ve bir devam projesi olduğunu anlatan Kaan Urgancıoğlu, “Sen Büyümeye Bak ismiyle olacak, Hakan Bonomo hikayesini yazıyor, Ketche çekecek. Temmuz ayının 20’sinde çekimlere başlayacağız. Ön hazırlıklarımıza başlıyoruz. Çekimler İstanbul’da olacak” diyerek bilgilendirmede bulundu.

Aynı karakter ile hikayede yer alacağını ifade eden Kaan Urgancıoğlu, bu devam projesinde Melisa Aslı Pamuk’un da hikayeye dahil olacağını ifade etti.

Güzel bir baba-oğul hikayesi olduğunu ve ilişkiler üzerine bir hikaye olduğunun altını çizen Kaan Urgancıoğlu, ilk filmde başrolde yer aldığı Aslı Enver’in anne olmasından duyduğu mutluluğu da belirtti.

Geçtiğimiz ay sürpriz bir şekilde Burcu Denizer ile evlenen Kaan Urgancıoğlu, herkesi şaşırtmıştı. Ünlü oyuncunun ailesi içinde bu ani kararın şaşkınlık yaşattığı ortaya çıktı.

Kaan Urgancıoğlu, “Benim ailem için de sürpriz oldu. Böyle bir şey yapabileceğimizi biliyorlardı ama bu kadar çılgınca, hızlı bir şekilde yapabileceğimizi bilmiyorlardı” diye konuştu.

Karısının sade bir nikah istediğinden bahseden oyuncu, çılgınlık yaptıklarını ve nikah videosunu çekip ailelerine gönderdiklerini ifade etti.

Oyuncu, “Herkese tatlı bir sürpriz yapmış olduk” diye konuştu. Düğün yapmayı çok da sevmediğini anlatan oyuncu, bazen bu tür süreçlerin insanları çok yıprattığını ve düğünün riskli yanlarının da olduğunu ifade etti.

Keyifli ve mutlu olduğunu dile getiren oyuncu, çocuk konusunda da istekli bir görüntü çizdi.

Arkadaşlarının ve ailesinin bir araya geleceği bir buluşma da düzenleyeceklerini anlatan Kaan Urgancıoğlu, plansız bir şekilde nikah kıydıklarını da sözlerine ekledi.