Ana sayfa Sosyal Medya Kaan Yıldırım formunu nasıl koruyor? Oyuncu cevabı sosyal medyadan verdi!..

Kaan Yıldırım formunu nasıl koruyor? Oyuncu cevabı sosyal medyadan verdi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kaan Yıldırım çok yakında TRT’nin yeni dijital platformu için çekilen ‘Mevlana’ dizisi ile ekranlara gelecek. Ünlü şair ve alim Mevlana Celaeddin-i Rumi’nin hayatının anlatılacağı  ve çekimleri Konya’da gerçekleşen dizide oyuncu ‘Ömer’ karakterine hayat veriyor.

Kanal D’de yayınlanan ’Hekimoğlu’ dizisinin iki sezonluk yolculuğu boyunca başarılı bir performans sergileyerek adından söz ettiren oyuncu bu aralar kendisini spora verdi.

Spor yaptığı anları instagram hesabından paylaşan oyuncu paylaşımıyla takipçilerini mest etti. Ağırlık çalıştığı gözlenen ve kaslı vücuduyla dikkat çeken yakışıklı oyuncu, formunu nasıl koruduğunun sırrını da bu fotoğrafıyla hayranlarıyla paylaşmış oldu.

Kaan Yıldırım formunu nasıl koruyor? Oyuncu cevabı sosyal medyadan verdi!.. 7

Hayranları oyuncunun yeni projesini merakla bekliyor.  Yapımcılığını Kale Film’in üstlendiği Mevlana dizisi 30 bölüm olacak.

Yönetmenliğini Can Ulkay’ın yaptığı yapımda, Mevlana’yı ünlü oyuncu Bülent İnal canlandıracak. Kaan Yıldırım’la birlikte dizinin oyuncu kadrosunda, Ebru Özkan, Ahmet Mümtaz Taylan, Ushan Çakır,  Ahu Türkpençe, Gizem Yılmaz ve Nilay Deniz’in de aralarında bulunduğu iddialı isimler yer alıyor.

Görkemli prodüksiyonuyla da dikkat çeken Mevlana dizisinin ne zaman ekrana geleceği konusunda ise henüz açıklanan net bir tarih yok.