Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kaderimin Oyunu dizisinde son dakika kararı izleyicileri çok üzdü!

Kaderimin Oyunu dizisinde son dakika kararı izleyicileri çok üzdü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında izleyicilerin heyecanla bekledikleri Kaderimin Oyunu dizisinin ilk 4 bölümü büyük ilgi çekti. Cuma akşamlarına renk katan dizinin beşinci yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı merakla bekleniyordu.

Star TV’den yapılan fragman paylaşımında dizinin beşinci yeni bölümünün 14 Ocak Cuma akşamı izleyicilerle buluşacağı duyuruldu. Zaten iki haftadır yayınlanmayan dizi için büyük bir merak oluştu. Hayranlar Asiye ve Cemal’in hikayede neler yapacağına odaklandığı sırada ise Star TV’den bir değişiklik duyurusu geldi.

Star TV’den yapılan paylaşımda Cuma akşamı için Kaderimin Oyunu dizisinin yayınlanmayacağı açıklandı.. Akın Akınözü, Öykü Karayel ve Sarp Apak’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yerine bir sinema filmi izleyicilerle buluşacak.

Kaderimin Oyunu dizisinde son dakika kararı izleyicileri çok üzdü! 1

Bir haftadır dizinin sosyal medya hesaplarında yeni bölüm için 14 Ocak tarihine işaret ediliyordu. Ancak gelen bu son dakika değişikliği izleyiciler için kötü bir sürpriz oldu.

Star TV’den dizinin yeni bölümünün neden iptal edildiği konusunda bir bilgi gelmedi. Öykü Karayel’in ardından Sarp Apak’ın da koronavirüse yakalanması nedeniyle böyle bir karar aldığı düşünülüyor.

Star TV’den yeni paylaşılan fragmanda dizinin beşinci bölümünün 21 Ocak Cuma günü saat 20.00’da yayınlanacağı belirtiliyor.

Star TV’den 4 Ocak Cuma günü saat 20.00’da “Organize İşler 2: Sazan Sarmalı” filminin izleyici ile buluşacağı bilgisi paylaşıldı. Senaryosu ve yönetmenliği Yılmaz Erdoğan’a ait olan film 2019 yılında yayınlandı ve büyük de ilgi çekti.

Filmin oyuncu kadrosunda; Yılmaz Erdoğan, Kıvanç Tatlıtuğ, Ezgi Mola, Bensu Soral, Rıza Kocaoğlu, Okan Çabalar, Güven Kıraç, Ahmet Mümtaz Taylan, Ersin Korkut, Erdem Baş, Mahir İpek, Ekin Türkmen, Atakan Çelik ve Safa Sarı gibi isimler yer alıyor.