Ana sayfa Dizi Haberleri O nasıl sahneydi öyle? Camdaki Kız dizisinde Feride ve Nalan’ın şok sokan sahnesi, izleyenleri isyan ettirdi!

O nasıl sahneydi öyle? Camdaki Kız dizisinde Feride ve Nalan’ın şok sokan sahnesi, izleyenleri isyan ettirdi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan Camdaki Kız dizisinin, gerçek bir hayat hikayesinden uyarlandığını bilmeyen yok. Ancak buna rağmen dizide yaşanan bazı olaylar kimi eleştiriler alırken kimi de isyan ettiriyor!

Dizinin bu hafta ekrana gelen 60. bölümünde Nalan’ı eve dönmeye ikna etmek için ince bir plan kuran Feride hanımın yaptıkları, diziyi takip edenleri çıldırttı adeta! Feride’nin banyoya girerek kızından kendisini yıkamasını istediği sahnede Nalan neler olduğunu anlayamadan annesini yıkadı.

O sırada Feride, kızını ince ince işlemeye ve onun vicdanını, merhamet duygusunu yavaş yavaş harekete geçirmeye başladı. Kendi ölümünü tasarlayan Feride hanım, kızının cenazesini yıkamasını isterken onu gözyaşları içinde bırakacak duygusal cümleler kurdu.

O nasıl sahneydi öyle? Camdaki Kız dizisinde Feride ve Nalan'ın şok sokan sahnesi, izleyenleri isyan ettirdi! 17

“Affet beni. Anneliği beceremedim ben. Orda beni yıkarken ‘seni affettim anne’ diye defalarca söyle bana. ‘Sana hakkımı helal ediyorum anne’ diye defalarca söyle. Senin de içini rahatlatır. Yoksa çok üzülürsün. Ben öldüm zaten. Sadece bedenim bu dünyada. O da yakında toprak olacak zaten. Ruhum sonunda aradığı huzuru bulacak” diyerek Nalan’ın şaşkın bakışları ve soruları karşısında adeta psikolojik bir şiddet yaşattı

Bu sahneyi izleyenler, her iki oyuncu için de son derece zor bir sahne olduğunun farkındaydı. Oyunculuklarıyla Burcu Biricik ve Nur Sürer yine çok zor bir sahnenin üstesinden ustalıkla gelirken, izleyiciden de övgüler aldılar. Ancak tabii eleştiriler oyunculara değil, Feride’nin Nalan’a yaptığı duygusal baskı ve hatta psikolojik şiddete idi. Bazı izleyiciler ise Nalan’ın yaşadığı pek çok şeye karşın hala annesine karşı olan bu zayıflığına kızarak ‘Yeter artık, ayağa kalk, isyan et, olanlara bir dur de!’ şeklinde yorumlar yaptılar.

Feride’nin banyodan çıktıktan sonra eğer konağa dönmezse, açık açık evdeki silahı alıp önce Hayri’yi sonra kendisini vuracağını söyleyip, cenazesini de kızının yıkamasını istedikten sonra kucağına bir de kefen bırakıp gitmesi, Nalan’ı iyice perişan etti!

O nasıl sahneydi öyle? Camdaki Kız dizisinde Feride ve Nalan'ın şok sokan sahnesi, izleyenleri isyan ettirdi! 18

Ertesi sabah valizini toplayan Nalan’ın konağa dönmesi herkesi şoke ederken, Nalan mutsuz hayatına annesinin psikolojik baskısı altında dönerek çok daha zor günlere başlayacak. Dizinin 61. bölüm fragmanını ve aşağıda görebilirsiniz…

İşte 60 bölüme gelen yorumlardan bazıları…

O nasıl sahneydi öyle? Camdaki Kız dizisinde Feride ve Nalan'ın şok sokan sahnesi, izleyenleri isyan ettirdi! 19

O nasıl sahneydi öyle? Camdaki Kız dizisinde Feride ve Nalan'ın şok sokan sahnesi, izleyenleri isyan ettirdi! 20

O nasıl sahneydi öyle? Camdaki Kız dizisinde Feride ve Nalan'ın şok sokan sahnesi, izleyenleri isyan ettirdi! 21

O nasıl sahneydi öyle? Camdaki Kız dizisinde Feride ve Nalan'ın şok sokan sahnesi, izleyenleri isyan ettirdi! 22

O nasıl sahneydi öyle? Camdaki Kız dizisinde Feride ve Nalan'ın şok sokan sahnesi, izleyenleri isyan ettirdi! 23

O nasıl sahneydi öyle? Camdaki Kız dizisinde Feride ve Nalan'ın şok sokan sahnesi, izleyenleri isyan ettirdi! 24

O nasıl sahneydi öyle? Camdaki Kız dizisinde Feride ve Nalan'ın şok sokan sahnesi, izleyenleri isyan ettirdi! 25

O nasıl sahneydi öyle? Camdaki Kız dizisinde Feride ve Nalan'ın şok sokan sahnesi, izleyenleri isyan ettirdi! 26

O nasıl sahneydi öyle? Camdaki Kız dizisinde Feride ve Nalan'ın şok sokan sahnesi, izleyenleri isyan ettirdi! 27