Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kaan Yıldırım’ın içinde baba olma arzusu var!

Kaan Yıldırım’ın içinde baba olma arzusu var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kaan Yıldırım, yeni doğan yeğeni hakkında İbrahim Selim ile Bu Gece programında açıklama yaptı. Dayı olmanın keyfini yaşayan oyuncu, çocuklarla arasının hep iyi olduğunu ve çocukları çok sevdiğini anlattı.

Kaan Yıldırım, “Kendi kanından olunca başka bir şey oluyormuş. Şimdi her boşlukta ona koşmak istiyorum. Acayip bir his. 7 ay oldu, 2 haftada bir şeyleri değişiyor” diye konuştu.

Ünlü oyuncu yeğenini anlatırken adeta gözleri parlıyordu. Bebeğin hızlı değişiminden de çok etkilenen Kaan Yıldırım, “Acayip bir bağ. Tabii ki kendim için de doğru bir zamanda istiyorum” diyerek baba olmayı arzu ettiğini belirtti.

Kaan Yıldırım, hatırlanacağı üzere 2016 yılında evlendiği Ezgi Eyüboğlu ile 2019 yılının Haziran ayında boşanmıştı. Çok yakın bir zamanda baba olmak gibi bir hedefi bulunmayan oyuncu, “Doğru zamanda isterim. Çünkü aile çok önemli bir şey. Çocuk da çok güzel bir şey. Benim de babamla çok güzel bir ilişkim vardır. İleride ben de isterim evladım ile böyle bir ilişkim olsun” dedi.

24 Aralık 1986 doğumlu olan oyuncu, 33 yaşında. Kaan Yıldırım, geleceğe yönelik net bir planının da olmadığını anlattı.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz.