Ana sayfa Dizi Fragmanları Arka Sokaklar’da baş belası oldu, bir türlü kurtulamadık!

Arka Sokaklar’da baş belası oldu, bir türlü kurtulamadık!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Arka Sokaklar dizisinin 15. sezonda başarılı performanslarına her hafta bir yenisi ekleniyor. 567 bölümü geride kalan dizinin 4 Aralık Cuma akşamı 568. bölümünü izleyeceksiniz. Ekibin başını ağrıtan Servan’dan bir türlü kurtulamadık… Kötülüklerine devam eden Servan bu sefer de büyük bir oyun oynayacak.

Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Oya Okar gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Arka Sokaklar dizisinde, Servan ekibe nasıl bir oyun oynayacak merakla bekleniyor. Yeni bölümde yine aksiyon bol, yine silahlar patlayacak ve yine ekip büyük bir mücadelenin içine girecek. Dizinin 568. bölümünden ilk fragman yayınlandı. Detaylar ortaya çıktı.

Servan, bombalı eylemi savuşturan ekibimize duyduğu intikam ile yeni planlar yapar. Ekibimiz de boş durmaz ve Servan’ın olası saklanacağı adreslere baskınlar düzenleyerek örgüte darbe üstüne darbe indirir. Bu operasyonlar sırasında Hakan vurulur.

Servan, Salim ismindeki genci kullanarak bombalı eylem için planını işletmeye başlar. Kalabalık bir caddeye konuşlanan Salim üzerindeki bombayı patlatacağı sırada Mesut tarafından vurularak öldürülür. Üzerindeki bombalı yeleğe bakan Hüsnü bir tuhaflık sezer. Bombalar yerine içi kağıtlarla doludur. Mesut, genç çocuğu öldürdüğü için suçluluk duygusuyla kendisini yer, bitirir.

Arka Sokaklar yeni bölümüyle Cuma 20.00’da Kanal D’de!